anoniem

Anoniem 11 jaar geleden 1 reactie

 
Hallo,

Momenteel ben ik 10 weken zwanger van mijn vierde kindje. Ik heb nu drie jongens (9, 6 en 6 jaar). Over een paar weken willen wij de jongens gaan vertellen dat ze er een broertje of zusje bij krijgen. Omdat ik dat toch wel een heel speciaal moment vind wil ik ze graag verassen met een passend cadeau. Gewoon een aardigheidje, iets wat met de aankomende gezinsuitbreiding te maken heeft.... Maar heb zelf nog niet echt een leuk idee kunnen bedenken.... Ik kom niet verder dan het idee om voor de jongste 2 een soort aftelkalender te maken... Maar ja, een aftelkalender van ongeveer 6 maanden... Dat zijn ze op een gegeven moment ook wel zat.

Kan me voorstellen dat er vast wel dames zijn die hele originele ideeën hebben. Dus ik lees die graag!

Alvast bedankt voor je reactie!

Groetjes Nicole

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Ik vind die aftelkalender wel heel leuk. Je kunt de eerste weken of maanden doen en later pas de dagen. En je kunt op elke bladzij een spelletje doen of een quizje met dingen die te maken hebben met de nieuwe baby. Of een foto van de echo opplakken, een mooie tekening maken voor de nieuwe baby. Voetafdrukken en dan kunnen jullie later vergelijken met de baby. Laat ze een keer een knuffel of een rompertje uitzoeken. Ook leuk jou buik beschilderen en daar een foto van maken en die inplakken.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden