anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 5 reacties

 
Hallo,

Ik ben gisteren voor de 20 weken echo geweest bij het SHL in Rijen en ik heb hier een hele negatieve ervaring aan over gehouden. De baby lag niet goed en daarom begon ze met het apparaatje op mijn buik te slaan en heel hard te duwen. Ik voelde me net een koe. De baby begon hierdoor uiteraard heel veel te bewegen (zou ik ook doen als iemand om mijn kop zat te rammen) en daardoor kon ze helemaal niet meer zien wat ze wilde zien waardoor ze erg gefrustreerd raakte zoals ze herhaaldelijk zei. Puntje bij paaltje kon ik met een zere buik gaan en moest ik volgende week maar terugkomen zodat ze het opnieuw kon proberen. Niet dus!! Ik ga daar nooit meer naartoe en heb het meteen gemeld bij de verloskundige. Kon na die tijd wel huilen en had toch gehoopt nog een beetje van de laatste echo te kunnen genieten. Ik ben benieuwd of er meerdere mensen zoiets hebben meegemaakt en wil sowieso iedere zwangere vrouw waarschuwen 'ga niet daarnaartoe' !!

groetjes,
Nanda

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Niet normaal meer! Wat is het SHL eigenlijk? Als die H en die L staan voor Huisartsen Laboratorium is het dus een medisch bedrijf dat voor de huisarts onderzoeken doet... Wordt dat personeel dan niet gescreend? En ze hebben toch wel een opleiding gehad? Toevallig op internet contact met iemand, ver familielid, die bij de politie werkt... We hadden het over dat mijn gynaecoloog elk blauw plekje (zonder mijn toestemming) melde aan het AMK (advies meldpunt Kindermishandeling) Ik was blauw getrapt door mijn kind van binnen uit, ook doe ik lichamelijk zwaar werk waar ik weleens blauwe plekken aan over houd... Hoor ik later via de instanties dat ik die periode zo zwaar mishandeld was door mijn man dat ik me medisch moest laten behandelen... Niets van waar! Volgens dat familielid van me kan ik ze aanklagen bij het OM, misschien ook wat voor jou... Jij bent gewoon echt mishandeld door die persoon, heb je er niets aan over gehouden of je kindje? Ik heb er voor gekozen nooit meer naar dat ziekenhuis te gaan voor mijn zwangerschappen, genoeg ziekenhuizen over in mijn omgeving... Volgens de gene die ik gesproken heb kan een advocaat het voor je regelen. En lekker ergens anders heen voortaan, probeer of je in het ziekenhuis de echo kunt laten maken... Veel succes, sterkte en beterschap!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Jeetje wat een ervaring. Een 20 weken echo hoort toch wel een beetje leuk te verlopen.  Je gaat er heen om te weten of alles oke is met je kindje en misschien om te horen wat het geslacht is. Hopelijk gaat je verloskundige hier een klacht tegen indienen, want de gene die jou heeft geholpen zou dit nooit meer mogen doen. GRRRRRRRRRRRR Ik heb 2 x een 20 weken echo gehad hier in het ziekenhuis en alle bij heel positief ervaren. Ga er vanuit dat over 8 weken weer net zon ervaring erbij mag hebben. Hopelijk mag je snel weer voor een 20 weken echo en ga ja met een gerust hart weer naar huis. gr

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik hoop dat onze ervaring wat leuker wordt! Jeetje...dat ze zo lomp met je omgaan...Ik vind het niet normaal. Gelukkig doen ze de echo bij ons op de verloskundigenpraktijk, dus vertrouwde gezichten. Succes bij de volgende keer! Hopen dat je dan een beetje gerustgesteld wordt en dat je er echt van kan genieten. Groetjes!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

wow meen je niet echt niet normaal dat ze je zo hebben behandeld ik zou het ook zeker niet gewoon accepteren en terug gaan ik kwam daar nooit meer en iedereen mocht mijn nare ervaring horen idd zou toch iets moeten zijn waarvan je zou moeten kunnen genieten in ieder geval veel succes met het zoeken naar iemand die je wel als mens behandeld en hopelijk kan je bij je volgende echo wel  genieten veel liefs janina

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wow nanda...wat een rotervaring! Daar zou ik dus ook nooit meer heengaan!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden