Anoniem 11 jaar geleden 9 reacties

 
Hallo Dames Ik ben deze week 6 weken zwanger,maar heb nergens geen last van!!!Heel apart.Zou haast denken dat het niet zo is,hihihih Ik voel me top fit en niet misselijk of erg pijnlijke borsten.Wel ben ik wat eerder vermoeid,maar dat ligt aan de dag Wie hebben dat nog meer??? ik denk steeds dat ik ongi wordt,omdat ik niks voel of merk

Pagina 1, reactie 1 t/m 9 van totaal 9 reacties.

Anoniem 11 jaar geleden

Ik heb in mijn gehele zwangerschap(nu 37 weken zwanger)nergens geen last van gehad, niet in het begin, en ook niet later. Totdat ik mijn eerste echo had(11 weken)wist ik pas, goh er zit echt iets haha!

Anoniem 11 jaar geleden

Ik heb momenteel nergens last van en ben toch al 10 weken ver. Ik zou bijna beginnen twijfelen of ik echt zwanger ben. Geen kwaaltjes, geen dikke buik, geen grote borsten,.. Gelukkig weet ik dat het in de familie zit, het uitblijven van uiterlijke zwangerschappen. Mijn mama bleef ook behoorlijk dun toen ze zwanger was van mij :)

Anoniem 11 jaar geleden

Bij beide heb ik nergen last van gehad, heb nooit hoeven spugen, ben alleen wat vermoeider, en de tranen ziten erg hoog. Maar het kan je ook erg onzeker maken dat heb ik dus, ben nu 14 weken zwanger en nog steeds nergens last van, ja mijn buik begint te groeien, gelukkig.

Anoniem 11 jaar geleden

@ Anoniem Hoe lang zijn jullie al bezig om zwanger te worden?

Anoniem 11 jaar geleden

dames geniet van de tijd dat je geen last hebt van kwaaltjes.. ik had zit zelf ook tot ik 7 a 8 weken was en toen begon het heb toen tot een 10 weken weinig kunnen eten niet dat ik moest braken maar omdat ik te moe was en geen zin in eten had.. met 12weken nam dit sterk af en ben nu bijna 14weken en voel me weet tip top om de vermoeidheid na en me lichaam vraagt nu om zo veel eten dat ik tijd te kort heb om te eten (ik eet praktisch de hele dag door)

Anoniem 11 jaar geleden

ik heb alleen last van mijn borsten en verder steeds het gevoel dat ik steeds moet plassen. Vorige zwangerschap ben ik maar heel eventjes misselijk geweest, maar ik kwam er achter dat als ik geen frisdrank met prik dronk dan was de misselijkheid ook weg.

Anoniem 11 jaar geleden

hebben jullie tips om zwanger te worden? ik heb al van alles geprobeert maar het wil niet. wat moet ik doen? gr

Anoniem 11 jaar geleden

Voor mij geldt hetzelfde. Ben nu 5 weken en 2 dagen. Heb geen last van misselijkheid of pijnlijke borsten en voel me alleen wat vermoeid. Raar is dat he? Juist omdat andere wel hele sterke symptomen hebben. Gaat bij ons vast nog wel komen! ;)

Anoniem 11 jaar geleden

Bij mijn beide zwangerschappen begon de 'ellende' pas bij een week of 7, dus juich niet te vroeg   Hopelijk blijf je bespaard van de vele zwangerschapskwaaltjes. Geniet er maar lekker van nu je je zo fit voelt!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden