anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 10 reacties

 
Hoi Allemaal,

Ik ben nu 12 weken en 4 dagen zwanger van ons derde kindje.
Gisteravond zat ik op de bank en voelde het kindje gewoon langs mijn buikwand draaien, dacht huh nee dat kan niet.
en uurtje later zat ik met mijn hand op mijn buik en voelde het duidelijk weer. Wat blijft zoiets toch mooi.

Zijn er al meer meiden die dit hebben gevoeld?


Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 10 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi girlygirl, Het is heel normaal hoor om nog niets te voelen. Ik had gewoon het geluk dat ikde beweging op de echo zag en tegelijkertijd voelde, anders wist ik ook niet waar ik zo vroeg op moest letten... Tot 19 wekenwas het echt heeeeeelvaag, je kan het makkelijk afschrijven als gerommel van je darmen. En je voelt het alleen als je bewust gaat concentreren. Pas sinds 19 weken en 2 dagen voel ik de baby duidelijker, en nu ligt ie nauwelijks stil! Als het eenmaal begint, wens je dat ie eens rustig stil bleef liggen haha! En tot 28 weken is het normaal om niet eens elke dag iets te voelen, dan slaapt je baby gewoon veel. Het heeft nog veel ruimte met 16 weken, dus maak je geen zorgen, alles is vast in orde! Success, laat ons weten hoe het ging! ;)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi allemaal, Nou, ik voel eigenlijk nog helemaal niets....en dat maakt best onzeker!!! Ben nu 16,3 week zwanger. Maar morgen weer naar de vk en dan hoop ik toch echt een flink tromgeroffel te horen uit de doptone... pffff soms bekruipt me het gevoel van: stel nou dat het hartje er mee gestopt is.... brrrrrrrr ik moet er niet aan denken!! Morgen weet ik meer... Liefs....

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Gefeliciteerd Steffi! Ja het is een magisch gevoel! En idd dat "vlinder in je buik" had ik ook echt niet, die van mij waren onmiskenbaar bewegingen :) Vooral als hijtegen mijn blaas trappelt ;) haha. Geniet ervan meid :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik ben erg benieuwd wanneer ik iets ga voelen... vind het ook zo lastig om echt aan te geven dat het ons kindje is dat ik voel..... Ben nu 12 weken (en 3 dagen) ... lees dus dat er vrouwen bij zijn die het rond deze tijd al gevoeld hebben, en ook vrouwen pas bij ongeveer 16 weken (of later)... spannend!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

JAAAAAAAAA ook ik mag me toevoegen aan dit topic!  Whoehoe, de afgelopen 2 dagen non stop die kleine voelen trappelen! zoooo geweldig.. Het begon in één keer... nou niks niet "vlindertje fladdert tegen je buikwand- gevoel"   hahah het waren echt flinke trappels! hahaha.. zelfs zo hard soms, dat me vriend het vandaag voor het eerst al heeft kunnen voelen .. zo geweldig,, nu roept hij om het half uur, mag ik weer even? hehehe. Oh ik geniet er zo van! wat een ongelooflijk speciaaaaal gevoel!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja geweldig het gevoel, mag van mij wel vaker nu al. Ik heb dinsdag mijn 3e echo en heb er nu al veel zin in. gr

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Echo's blijven magisch! :) had gister de mijne, zo mooi! kleine groeit lekker goed, is al 18 cm! en lekker beweeglijk :) de 3de januari weer...dan weten we hopelijk wat we krijgen :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi allemaal, Ik ben nu 22,5 wk zwanger van mijn eerste. Met 12 weken voelde ik de baby voor het eerst. Ik wist het heel zeker. Heleboel mensen zeiden dat dat nog niet kon, maar ik weet zeker. Ik lag op mijn zij een boek te lezen en toen voelde ik een "vlindertje"in mijn buik. Ik heb altijd veel last gehad van mijn darmen, dus ik wist ook zeker dat dit gevoel niet mijn darm was. Echt geweldig om je kindje voor het eerst te voelen. Nu voel ik de baby heel vaak.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik voel het ook al van 12 weken...en kreeg het vastgesteld toen ik met 13 weken voor een echo ging en de kleine schrok en een sprong maakte. Ik zag en voelde het dus tegelijk... Nu voel ik de baby regelmatiger en steeds sterker! Mooi he, dat gevoel? ;)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja ik voelde het veegje en plopje bij de 16e week. Voordeel is wel dat ik al eerder zwanger ben geweest en dus snel weet hoe en wat bij mijn 1e had ik dat met 20wkn pas en toen had ik het nog niet zo door.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden