anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 4 reacties

 
Zijn er meer moeders die last hebben van een voorliggende placenta. Ben benieuwd hoe jullie er mee omgaan en of jullie ook nog bepaalde maatregelen hebben genomen. Ikzelf ben momenteel voor 50% in de ziektewet, om zo onnodig risico te voorkomen. Volgens de gyn heeft dit er niets mee te maken, maar voor mijn eigen eigen gevoel geeft het toch een stuk extra rust. En het is lichamelijk niet zo zwaar als anders.

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Bij mij ligt de placenta eigenlijk vanaf het begin ook aan de voorkant waardoor ik het kindje ook pas rond de 20 weken voelde. Ik ben nu 35 weken en ik voel haar nu iedere dag hard schoppen terwijl d eplacenta nog steeds tegen mn buikwand aan ligt. Ik maak me er verder geen zorgen over. Ook de gyneacoloog heeft mij niets verteld hierover dus ik neem aan dat het wel goed zit.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Het probleem bij mij is ook niet dat de placenta aan de voorkant zit, maar dat er een deel los ligt voor de baarmoedermond. En als dit zo blijft, moet ons kruimeltje met een keizersnee gehaald worden. En er is een groter risico op bloedingen.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Heb zelf geen last dat ik de kleine niet voel. Dus daar maak ik me ook geen zorgen om. Ik zelf ben nu 27 weken zwanger en sta goed onder controle van de gyn. Gelukkig was bij de laatste controle de placenta iets voor de baarmoedermond weggegaan. Maar nog steeds ligt er een deel voor de baarmoedermond, waardoor er meer risico is op bloedingen. En als dit zo blijft, wordt onze kleine met een keizersnee gehaald. Maar we moeten nog een aantal weken, dus wie weet wat er nog verandert. 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hey iki had dit ook ik ben nu 26weken zwanger en op 20 weken voelde ik nog geen beweging wat wel zou moeten en zeker bij een tweede zwangerschap  uit ongerustheid ben ik bij de dokter geweest en hij hoorde ook geen hartslag meer toen maar een spoedecho gemaakt en alles gaat goed hoor met de baby al de zorgen voor niks de placenta lag er gewoon voor maar deze is een week later gewoon terug op de goede plaats gaan liggen is helemaal niks om je zorge om te maken maar is wel effe verschieten

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden