Anoniem 8 jaar geleden

 
Hai mama's in spee, Heel benieuwd wie waar trek in heeft nu zwanger? Ik heb een overgrote zin in zure haring, zoet zure zilveruitjes en amsterdamse uitjes, en kroepoek! Nog iemand met zulke rare snack-attacks? :D
 
avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

@ jennefer.. drop slecht.. dat hoeft niet perse.. daar mee kom ik de dag mee door.. mijn bloeddruk ik juist heel laag ondanks dat ik op een dag na 25 weken ben.. als ik niet af en toe een dropje neem dan is er een grote kans dat ik flauwval.. ik word er in iedergeval heel handerig en koud van .. dan komt mijn bloeddruk ik de meeste gevallen 110/50 en als ik drop neem kan ik hem op pompen naar 120/65 ik presteer het gewoon om lading drop te eten en andere zoute en kant en klare dingen en als nog niet hoger te komen dan 130/65

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik ben verslaafd aan sinaasappels. Ga er zelfs snachts uit om er 41 te eten, hahaa!! ik heb ook heel erg trek in leverworst en filet american. Juist omdat het niet mag misschien. Ik eet het ook echt niet maar ik heb er nog nooit zo'n trek in gehad;) liefs demi

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

ik bedoel natuurlijk 1 sinaasappel en geen 41 :$ haha

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

@ Demi... ik dacht al ! Haha, maargoed, ik heb nog steeds nergens echt trek in ...

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

ik heb ook een lage bloedruk, dus drop is gelukkig niet slecht voor me.. ik eet het amper! omdat de drop in spanje echt niet lekker is.. jakkie! mijn partner kwam vanmiddag thuis, zo lief.. zegt die.. kijk schat ik heb wat lekkers voor je mee genomen. allerlei verschillende droppies, wiebertjes, trekdrop, een staaf van drop... hij blijft het proberen.. en vraagt dan, en? zijn deze wel lekker.. .. daar zit ik dan met een zure gezicht.... het is echt dropdropdrop, pure drop.. zo bitter.. wat erg. maar vond het wel heel lief.. gelukkig komt mijn moeder eind december naar Spanje, en die neemt dan hollandse drop mee! Mmmm.. maar zal er niet te veel van eten Jennefer.. beloofd :)! met mate..

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Haha ok Steffi, goed zo :p

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hey steffi, van de drop kun je beter afblijven, is slecht voor de baby! Je kan er hoge bloeddruk van krijgen!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik heb nog geen dingen waar ik echt trek in heb. Ben blij dat ik al redelijk eet op een dag wat ik normaal ook at ... voordat  ik zwanger was zeg maar.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

pindakaas met hagelslag!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Oeee steffi, hagelslag! Nou heb ik me daar toch trek in haha! Caramel ook jummmie :) De kleine beweegt vandaag lekker veel vandaag, ik geniet met volle teugen :) Alleen jammer dat ik zo'n koppijn heb, maar goed, hoort erbij :)

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik heb nog een klein beetje. gelukkig komt mijn moeder met 2e kerstdag (wat een verrassing) erg leuk!! maar ook dat de voorraad hagelslag aangevuld word. hihihi.. en droppies. ik heb zo'n zin in drop.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Een mc Flurry M&m's. Super lekker. En het kan me niks schelen dat het buiten ijskoud is. Niks voor mij want ik ben normaal echt een kou kleun, maar die mc flurry gaat er wel in

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ja! MacDonalds heb ik ook! Ben 12 weken zwanger en rij elke dag van werk naar huis langs een MacDrive... als ik mezelf eraan toe laat geven ben ik zo blij als een kind!!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Mijn zure trek is om aan het slaan in zoet... Heb nu meer zin in vanilleroomijs en bananen en mango en aardbeien en framboos.... Heb gister oliebollenmix gekocht, ga vanavond zelf proberen te maken hehe, ben benieuwd!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

ben tegenwoordig van het hartige..brood, vlees(koud en warm), pasta's, schotels enz en chocolade.. me lichaam snackt veel naar chocolade hoe puurder hoe beter

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Chocolade geeft mij al vanaf het begin van de zwangerschap hooooofdpijn!!! :(

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Bij de vorige zwangerschap kon ik de sushi niet link laten liggen daar gilde mijn hele lijf gewoon om, en nu vind ik het wel lekker maar als ik het niet een oke. En nu heb ik niet speciaal iets, gewoon lekker eten is genoeg, en pas 1,5 kilo aangekomen met 23 weken.

avatar Anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

@ Steffi: Alles goed, heb je het erg druk? Ik hoop dat het solliciteren wil lukken :D Het enige waar ik echt mega trek in had een paar weken terug was een Bosche bol! En toen ik er eentje at vond ik er geen bal aan... haha Verder vind ik chips echt lekker! terwijl we dat bijna nooit in huis hebben.... Komkommer kan ik momenteel niet hebben, al bij de geur ga ik kokhalzen, heel vreemd! Ook vind ik sommige dingen niet goed smaken, terwijl mijn man dan zegt dat er niets mis mee is. Zo vond ik de koffie net echt niet lekker, maar dat lag dus aan mij...

avatar Anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Een Sundae ijsje met caramel en nootjes!! En dat het liefst die van de MAC. Daar word ik blij van. Omdat ik er zon zin in heb heb ik er expres (nog) geen gegeten. Een broodje kroket met mayo zou ik ook wel lusten maar ook die laat ik bewust liggen. Probeer er echt op te letten wat ik eet. Vandaag heb ik ook maar weer eens op de weegschaal gestaan en wat bleek....... Niks aangekomen. Ik ben helemaal blij! Vanmiddag ook weer naar ons kindje gekeken en het had de hik! Het is ook erg bewegelijk......dus ben benieuwd hoe dit zich verder gaat vorm geven de komende weken. Dinsdag voor de 2 de keer naar de verloskundige. Ben ook weer erg benieuwd wat daar allemaal weer uit komt.

avatar Anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Mmm.. Ik heb nu extra trek in... rauwe vis, sushi, biefstuk, serrano ham, franse kazen, dus.. ja .. dingen die ik NIET mag eten. . Dus nu eet ik vooral als snacks als ik lekkeretrek krijg... tomaten, drink heel veel tomatensap ( is vrij zware dikke sap en stilt soms me snack trek want wil echt niet de héle dag door eten), hartige stengels met zout of pijnboompitten, drop drop drop! Olijven, kaas, heel veel zout en hartig. Is heel niet erg want heb een lage bloedruk.. Soms heb ik momenten, niet vaak maar toch soms, zin in chocolaaaaa.. chocoladecroissants, boterham met hagelslag, chocomelk etc. maar heel zelden hoor. oh ja, en mac donalds!?? iemand daar ook last van.. ik ben tot nu toe in me zwangerschap nog maar 1 keer naar de macdonals geweest ( dankzij bescherming van mijn vriend). Ik wil ook niet vaker, maar ik heb er wel zo'n ontzettend zin in. als ik op tv een reclame zie, loopt het water in me mond.. echt TE bizar! Dit is allemaal pas begonnen toen in de 8 weken bereikte, daarvoor kon ik geen eten zien.. \ Nu heb ik ook extreem zin in koken, maar lekker koken, lees: uitgebreid koken, koken wat ik nog nooit gekookt hebt. Nu ben ik een overheerlijke hollandse appeltaart aan het bakken :)  

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden