anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 11 reacties

 
Hoi Weet iemand waar je baarmoeder ongeveer zit met 16 plus weken?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 11 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

mooi dat alles goed was ..  en jammer dat je niet mocht spieken wat het word.. wij moeten nog 15 daagjes wachten tot onze controle en onze pret echo en dan weten ook direct zeker wat het geslacht is

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Oe spannend he? Ik hoop dat de baby meewerkt over 4 weken...wil zo graag gaan winkelen! En de neutrale kleuren zijn hier niet mooi...alleen maar groen en bruin! Jammer dat we er maar 1 foto uit hebben gekregen, mijn man had de taak om fotos en videos te maken, maar toen we naar het hartje luisterden zette hij de camera aan, en was daarna zo onder de indruk van wat hij op het beeldscherm zag, dat ie gewoon totaal vergat de camera uit te zetten en meer fotos te maken! Haha wel grappig natuurlijk :) We hebben nu een video van het hele bezoek, op mijn arm en de grond gericht :) Ach, het zij hem vergeven hehe! Het is toch zo'n knuffelbeer die nu echt niet meer kan wachten op de kleine ;)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

net bij de vroed geweest, mijn baarmoeder zit 2 vingers onder mijn navel... En idd verschillend per persoon. Ik draag naar voren blijkbaar, en alles ziet er lekker goed uit! De kleine groeit goed, metingen waren perfect, hartje klopt stevig en lekker veel beweging! Met 21 weken terug voor een volledige scan, ben benieuwd... Helaas niet kunnen zien wat we krijgen, dus nog even geduld :(

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Grappig die schets! Bij mij zit t echt net bij mn blaas en voel t kindje ook daar. T verschilt inderdaad per persoon ik loop 4 wkn voor met mn buurvrouw en die is al veel groter, allebei 2e kindje. Jennefer is zowat net zover en kijk r buikie...ik zal als ik even tijd heb s een foto plaatsen van mn buik.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

buik zegt niets he.. het ligt er aan hoe je de baarmoeder draagt sommige dragen dat naar achter sommige naar voren.. daarnaast ligt het ook aan hoeveel vet je bij je buik hebt.. bij mij bijv ik me baarmoeder is naar voren gegroeid is begonnen naar achteren ik draag het naar voren (van achter zie je niets) en ik heb amper buik vet alleen wat me lichaam tijdens de zwangerschap heeft gekweekt. en ik heb daardoor een heel bescheiden buikje ondanks dat me baarmoeder 4weken voor loopt qua groei.. vandaag toevallig foto's gemaakt 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja inderdaad, ik draag diep dus beide kindjes liggen bij zwangerschap achterin zeg maar. Mooi buikje heb je hoor!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hier een plaatje.. van de groei van de baarmoeder tijdens de zwangerschap.. zit is wel gemiddeld natuurlijk

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Leuk plaatje :p maar denk dat die van mij toch iets hoger zit al, waar ik de kleine voel bewegen... Zal misschien idd per persoon verschillen... Morgen maar ff aan de vroed vragen :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

kan je beter opzoeken ik begrijp dat dat best kan verschillen, bij mij komt het net onder mn schede vandaan alsof ik een hele volle blaas heb  zeg maar dus begin nu met positiebroeken te dragen daardoor.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja ik las ergens dat het zo'n 2a3 cm onder je navel zou zitten... Dinsdag de vroedvrouw maar eens vragen :)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden