anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 15 reacties

 
Hallo allemaal!

Ik ben 18 weken en 2 dagen zwanger.
Al vanaf het begin dat ik aan mensen verteld heb dat ik zwanger ben zegt iedereen dat ik heel erg last heb van stemmings wisselingen..
zelf merk ik dat ook wel! ik irriteer me snel aan mensen en heb weinig geduld.
Ik was eigenlijk altijd al zo maar mijn hormonen hebben mijn gedrag versterkt..

Ik probeer er op te letten en lief te doen tegen iedereen maar toch is het steeds zo dat mensen veel comentaar hebben.

"last van je hormonen??"
"heb je haar weer"
"leuk he zwanger zijn"
"miep hormoon"
"annie hormoon!"

Herkent iemand dit?? Af en toe heb ik ook het idee dat niemand me begrijpt en dan ben ik zooooo blij om nog een zwangere vrouw te spreken!
Wat doen jullie ermee en hoe gaan jullie hiermee om? of ben ik de enige??haha

succes met de zwangerschap lady's!


Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 15 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Het blijven mannen natuurlijk :D

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ja ze zeggen niet voor niets alles went behalve een vent! haha

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ow ok gelukkig maar die steun kan je goed gebruiken en het is ons ook weleens overkomen dat hij dacht dat ik iets niet meende maar dat er dan wel degelijk iets was tja kan gebeuren...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Tja ik geloof dat vooral mijn vriend het af en toe te bezuren krijgt. Ik moest laast hoesten en kreeg bijna geen adem meer. Hij vroeg of het ging waarop ik met veel moeite nee zei. Vervolgens draaide die zich weer om en ging verder met tv kijken... laat ik het zo zeggen, ik sloeg mijn vriend letterlijk met zwangerschapsboeken om de oren. :(

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

he wat vervelend zeg... is hij verder wel lief voor je?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja hij is wel lief hoor. Heel betrokken zelfs, alleen hij dacht dat die nee niet serieus was en dat was die wel. (daar kwam hij ook achter)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik ben vandaag in week zeven aangekomen. Heb weinig vertrouwen in mijn eigen lichaam. Mijn eerste zwangerschap was ik heel erg gelukkig en niemand kon mijn dag stuk maken. Omdat ik hiervoor een paar miskramen heb gehad voor ik de derde maand in ging lukt het me nu helemaal niet meer om gelukkig zwanger te zijn. Ik ben erg onzeker en heel erg bang dat het weer mis gaat, het lijkt wel alsof ik al aan het rouwen ben, terwijl ik nog zwanger ben. Wat moet ik doen? Ik kan toch niet twee weken lang ongelukkig zwanger blijven tot ik in de derde maand ben? Het zou zo fijn zijn als ik vertrouwen kon hebben in de baby en mijzelf, en ook gewoon kan genieten van het mooiste dat een mens overkomen kan. Herkent iemand mijn verhaal en weet je of het allemaal goed zal komen?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Oef wat herkenbaar, bij de eerste moest ik om alles janken en het kon allemaal zo van het ene op het andere moment omslaan. Nu merk ik dat ik best wel bitchy ben, en ontzettend eigenwijs dat was ik al maar het lijkt wel of het nu veel erger is. Kan ook zo boos of intens verdrietig zijn om "niks". Er is helaas niet zoveel aan te doen, merk wel dat als het te erg wordt ik gewoon even moet tellen en niet 1 2 3 want dat helpt niet dan doe ik 1 2 3 *ontplof* ik tel gewoon 121 122 123 klinkt stom maar werkt wel wat beter, voor mij dan.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

niets van aan trekken veel mensen gooien het daar op ook al ben je gewoon echt boos of verdrietig .. ik krijg het ook heel vaak te horen.. van die reactie van goh last van hormonen.. zwanger he enz enz maar als je dan vrolijk ben krijg je het niet te horen :S 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ben blij daT IK NIET DE ENIGE BEN PFFFFFFFFFFFF... KUS LAURA

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden