anoniem

Anoniem 11 jaar geleden 2 reacties

 
Hallo dames,

Ik heb een vraag, ik ben 1 maart 2010 gestopt met het gebruik van de pil. ongeveer 2 weken later ( 1 of 2 dagen meer geloof ik) werd ik wakker en was een klein beetje bloed verloren samen met veel slijm. Dit was eenmalig.
Nu had ik afgelopen zondag of maandag ongesteld moeten worden maar dat ben ik vooralsnog niet. Zowel zondag als maandag heb ik gigantische menstruatie pijn gehad echt alsof ik ging menstrueren. Nu heb ik die pijn (en me rug en onderbuik) nog heel licht. Ook heb ik een hoge temp. (37.0) en gevoelige tepels.  De zwangerschapstest was negatief vandaag ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik nu moet gaan doen. Wie kan me een goede raad geven?

Alvast bedankt!

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Misschien zit er nog niet voldoende HCG in je lichaam. En dat de test daarom nog negatief aangeeft. Misschien te vroeg getest.Ik had het namelijk ook. Pas na een week overtijd gaf de test pas positief aan. Laat het nog even weten

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Je kunt natuurlijk even langs de huisarts gaan om iid te laten bevestigen of je zwanger bent of niet.. En omdat je met de pil bent gestopt kan het best zijn dan je menstruatie niet meer zo regelmatig komt als voorheen.. Wel apart dat je dan al een 'bloeding' hebt gehad. Ik zou even naar de huisarts gaan.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden