anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 25 reacties

 
Hoi Dames,

Hoe zit t met jullie...?
Heb totaal geen zin in sex de laatste weken terwijl ik er normaal wel pap van lust zeg maar!
Hoor ook vaak genoeg vrouwen die er nie genoeg van kunnen krijgen tijdens hun zwangerschap.
Wat is jou ervaring???

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 25 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik wou dat ik dat had dat de zin weer terug kwam... ben nu ruim 26 wkn en heb nog steeds totaal geen zin, tot grote ergernis niet alleen van mij maar ook voor mijn vriend hebben jullie misschien tips om de lust op te wekken?? dingen die je kan eten ofzo?? chocola helpt al niet, dat heb ik al geprobeerd...  

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik doe vooral geen dingen om de lust op te wekken. Wel lekker intiem bezig zijn, maar dan niet met bijbedoelingen. bv samen in bad of onder de douche. Lekker knuffelen en tja soms kom je dan tot de conclussie dat je toch zin krijgt in meer. Maar uitgangspunt bij mij is altijd lekker intiem zijn met zijn 2tjes. Als ik van te voren iets doe om de lust op te wekken heb ik er helemaal geen zin meer in. Ohw wat wel help bij mij athans. Hij is nu flink aan het klussen voor me en ik moet toegeven dat ik dat best een aantrekkelijk schouwspel vind. :D

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Oh! Ik ga mijn vriend ook vragen om wat meer te gaan doen! Poetsen lijkt me ook héél sexy als hij dat doet! Whahaha! Of ramen lappen ofzo! Geniaal idee Dikkebuik. Ik zou ook vooral niks doen om het op te wekken Eileen. Komt het dan is het leuk, maar ik zou niks forceren hoor. Lekker knuffelen en misschien een heerlijke massage ofzo is ook veel waard. Het komt echt wel weer een keer.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Bedankt meiden. M'n vriend klust al heel veel want de badkamer is nog niet klaar die is hij aan het maken, maar moet zeggen dat ik er niet echt warm van word zeg maar. Denk dat ik me er maar bij neer moet leggen dat het er gewoon niet in zit nu.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nu ruim 2 weken verder heb ik weer reuze zin! Mmmm! Haha, dat is toch fijn!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nou uhm, ik had in het begin ook minder zin, maar op een gegeven moment veranderde dat totaal. Ik heb nu juist wel weer meer zin en heb het ook nodig om even te ontspannen. Alleen na de hand heb ik standaard een harde buik, daar baal ik wel van. Ik merk alleen dat mijn vriend het nog steeds erg spannend vind.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Grappig. We hebben afgelopen weekend sex gehad. Ik had er toch wel zin in. En het was GOED!!!! Bizar, want dat had ik niet gedacht.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nee, ik heb ook niet echt zin in sex. Wel een omslag... toen we een dikke maand geleden besloten met voorbehoedsmiddelen te stoppen hebben we heel veel sex gehad (eindelijk zonder condoom!!!!) en het feit dat het allemaal zo kon met de bedoeling een kindje te krijgen gaf ook echt een andere dimensie aan de sex. Tsja, en toen was het dus METEEN raak. We hebben sinds de test nog 1x sex gehad. Het komt ook niet echt in me op om sex te gaan hebben nu... En mijn vriend zei al "nou dat was het weer met de pret". Hahahahaha!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

nou ik heb er ook helemaal geen zin in hoor.. gelukkig

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Als je het voorzichtig doet is er niets aan de hand. Voor het kind is het niet schadelijk, maar kan me voorstellen als je over de helft zit het wel wat lastiger word ivm je buik :)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden