anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 10 reacties

 
Goedemiddag, Mijn naam is stephany en ik heb een zoontje daniel. Sinds een paar maanden hebben mijn vriend en ik besloten om voor een 2de tegaan. Nou heb ik sinds een week grotere borsten en een dikkere buik gekregen en ben erg moe. Hebben woensdag getest en die gaf negatief aan:(Hebben meer mensen dit en kan het zijn dat ik toch zwanger ben?? Gr. stephany

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 10 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

ik kan pas over 2 terecht in het ziekenhuis, dus dat word nog 2 weken met pijn lopen. Ik krijg een echo van mijn borsten en word daarna nog eventueel doorgestuurd voor een mammaegrafie. dus afwachten.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Wat naar dat je pas over twee weken terecht kan :( zit niks anders op dan afwachten inderdaad, heel veel succes en sterkte!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

ze zei er niet zoveel over, behalve dat ze vroeg of borstkanker!? in mijn familie voorkomt.. (mijn oma is eraan overleden!) en nu moet ik naar het ziekenhuis voor een echo en een mammaegrafie.. ze heeft me verder helemaal niet onderzocht, wat ik wel had gedacht en me alleen maar die doorverwijzing gegeven! en voor de verstopping heb ik lactulosestroop meegekregen, dit moet vandaag of morgen beginnen te werken..

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

maar vaak heb je dan toch alleen maar in 1 borst pijn? of wel in allebei?

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hai Nathalie, Vervelend zeg, je mag het de volgendekeer best zeggen tegen je huisarts dat je wilt dat hij/zij verder kijkt! Nu zit je nog met die onzekerheid.  Volgens mij heb je bij borstkanker inderdaad zoals je zei last van de borst waar het gezwel zit. Je zou dan een knobbeltje moeten voelen. Ik dacht niet dat je dan last hebt van gevoelige en grotere borsten. Maar misschien is er wat anders aan de hand?! Gelukkig werd je wel doorverwezen naar het ziekenhuis. Wanneer moet je daarheen?  Heel veel succes! X  

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Het is wel raar dat je inderdaad last blijft houden van gevoeligere en grotere borsten. Wat zei de huisarts ervan??  

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ik heb vorige week mijn urine laten testen op zwangerschap na zelf al negatief getest te hebben en ook bij de huisarts wassie negatief. Maar omdat ik toch nog steeds (nu al bijna 5 weken) met grotere en gevoeligere borsten en tepels rondloop moet ik vandaag toch nog even bij de huisarts langs.. ook zit ik al 2 weken gigantisch verstopt! Ik laat je weten wat de bevindingen van de dokter waren!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

ik heb ook sinds 4 weken grotere borsten en een dikkere buik. en heb ook negatief getest. morgen moet ik urine brengen bij de huisarts en dan hoor ik meer. ik ben wel gewoon ongesteld geweest. ik zou als ik jou was over een paar dagen weer een test doen en anders de huisarts even bellen.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Het kan inderdaad zijn dat je nog net wat te vroeg was met de zwangerschapstest. Ik zou inderdaad over een paar dagen er nog eentje doen. En als je het niet vertrouwd kan je net als Nathaliex25 naar de huisarts met wat urine. Dan weet je het in ieder geval zeker. Succes en ik ben benieuwd! 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hoi stephany, ik ben waarschijnlijk wat aan de laten kant. mijn man en ik gaan nu ook voor de tweede het is heel spannend, bij ons gaat het niet zo goed. we hebben met wat meer moeite (dan zou moeten) onze zoon gekregen en zijn erg blij met hem. heb je al weer een test gedaan misschien was je wat aan de vroege kant. mee stal weet je als je goed naar je lichaam luistert al of je zwanger bent of niet. maar ja we willen zo graag   heel veel succes liefs nynke  

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden