anoniem

Anoniem 11 jaar geleden 25 reacties

 

hallo,
ik heb 2 dagen terug een test gedaan en hierop waren 2 streepjes  te zien ,1 heel duidelijk en 1 heel vaag roze,ik heb ook last van gespannen borsten en wat buikpijn ,opgeblazen gevoel.
nu heb ik vandaag weer een test gedaan maar deze geeft aan dat ik niet zwanger ben terwijl ik me toch echt zo voel.verder heb ik geen zwangerschaps kwaaltjes zoals misselijkheid etc
weet iemand hoe dit kan,
want ik weet het nu ook niet meer,
ben nog nooit zwanger geweest dus weet ook niet goed wat ik zou moeten voelen.

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 25 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi, Ik wil heel graag zwanger worden. Nu vertoond mijn lichaam sinds twee en een halve week een aantal zwangerschapssymptomen. ( veel vocht in benen, opgezette buik, af en toe misselijk, sommige geuren ruik ik een stuk sterker, vergeetachtig, moe, rommelende buik, witte afscheiding). Volgens mijn berekening zou ik afgelopen woensdag of donderdag ongesteld moeten worden, maar dit is niet gebeurd. Heb al 3 zwangerschapstesten gedaan, maar deze zijn steeds negatief. Sinds vanmorgen heb ik een beetje bruine afscheiding. Kan het zijn dat ik toch zwanger ben?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo, Een week geleden moest ik ongesteld worden en of ik het echt ben geworden weet ik niet. Want ik heb namelijk maar 1,5 dag gebloed en daarna kwam er alleen maar bruine afscheiding en die afscheiding heb ik nu nog steeds.. Ik heb eergister heel de dag geen bruine afscheiding gehad dus ik dacht ik doe toch even voor de zekerheid een test en die was negatief. Ik heb wel last van hoofdpijn krampjes in mijn buik en een opgezette buik. Weet iemand wat dit kan zijn? Gr. Zeynep

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Heey hallo, Ook ik heb een vraag. Mijn gewone menstruatie was op 3 juni! De  donderdag erna weer aan de pil gegaan. Nou heb ik die maandag 13 en die vrijdag 17 juni daarop wel seks gehad met mijn vriend. Nu kreeg ik Maarndag 20 juni een beetje licht roze in mijn broekje. Ik denk kan gebeuren. Werd ik dinsdag 21 juni wakker had ik mijn broekje onder het bloed, echt heel helde bloed. Wel een verbandje vol. Gelijk naar mijn H.A arts gebeld als het aan de medicijnen kan liggen. Hij na kijken stond wel in dat je hormonen kunnen verandere maar niet dat het niet goed is in combinatie met de pil. Nou had ik woensdag 22 juni ook nog wat bloed en donderdag 23 juni niks meer. Vrijdag 24 juni urine weg gebracht had wel klachten in mijn onderbuik krampen en steken veel plassen en last in de onderrug. Maar urine was nog een beetje bloed te vinden verder geen blaas ontsteking( ben ik wel mee bekend) Moest ik dinsdag 28 juni maar terug komen en opnieuw urine meegeven. Wel heb ik sinds afgelopen weekend dat ik ook misselijk ben veel witte afscheiding (ook nooit last van) jeukende navel de klachten hierboven zijn er nog steeds. Mijn borsten zijn ook gevoelig/jeuken en heb aderen heel zichtbaar wat ik anders ook nooit heb. De arts heeft mij gister 28ste wel onderzocht ook naar de buik geluister hoorde wel wat gerommel in mijn buik. En als hij op mijn buik drukte was het gevoelig niet pijnlijk. Nou moet ik kijken als ik aan komende maandag mijn menstruatie krijg. Zo niet moet ik bellen. Maar zou het kunnen dat ik zwanger ben? Als ik op internet lees heb ik wel de symtomen. Al vast bedankt! Misschien van de week afwachten en anders maar ff een testje doen! Groetjes

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

het zijn inderdaad wel de dingen die kunnen wijzen op een zwangerschap ik zou even je komende menstruatie afwachten en dan kijken als het uitblijft wat een test uitwijst. misschien kun je navragen als je je urine weer moet wegbrengen of ze gelijk kunnen testen op zwangerschap? of hoef je nu geen urine meer te laten onderzoeken?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Nee de urine van gisteren was schoon, is denk ook nog te vroeg om te kunnen zien als de hcg in mijn urine zit aangezien ik maandag mijn menstruatie moet krijgen. Maar we wachten af! al duurt het wachten wel zooo lang En dan anders ook maar voor de zekerheid een testje doen!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik zou inderdaad even afwachten of je een menstruatie krijgt en zo niet even testen. Eigenlijk als je wel een menstruatie krijgt kun je het voor de zekerheid ook even testen. Je kan door de pil een 'nep' menstruatie krijgen ondanks dat je zwanger bent. Wat Eileen zegt vind ik wel een goed idee, als je toch nog urine moet inleveren, laat ze het dan gelijk even voor je testen. Medicijnen die je hormonen veranderen. uhmm misschien maken ze ook de pil dan onveiliger. Als je huisarts twijfelt zou ik het even aan je apotheker vragen, die weten dat soort dingen vaak uit het hoofd. Als je het vervelend vind om dat midden in de apotheek te doen kun je dat aangeven. Volgens mij heeft elke apotheker een plek waar ze privé even met klanten kunnen spreken. Ze kunnen je waarschijnlijk ook vertellen of de klachten misschien toch van de medicijnen kunnen komen.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

wat dikkebuik zegt klopt, ik zou ook inderdaad even naar de apotheker gaan om te vragen of de pil nog werkt in combi met de medicijnen. ze hebben inderdaad een prive ruimte bij elke apotheker waar je vragen kunt stellen die je niet in een volle winkel wilt vragen. het is inderdaad vroeg om je urine te laten testen, maar vaak hebben ze in laberatoria wel testen die wat gevoeliger zijn dat die die in de winkel liggen, en als je dan toch af moest geven had het een optie geweest, dus vandaag dat ik het even aangaf

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik weet niet al de apotheker het weet, aangezien het niet duidelijk in de bijsluiter staat, Maar kan inderdaad altijd even vragen dat kan nooit geen kwaad. Maar urine was schoon dus die hoef ik niet meer weg te brengen, Denk dat er niks anders op zit dan maandag afwachten, en kijken als ik mijn menstruatie door krijg. En dan maar gaan testen anders, maar het zit gewoon zo raar. Ben er gewoon ff van in de war, eerste die vervroege bloeding(menstruatie?) en nu deze klachten.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Die vervroegte bloeding kan innestelingsbloed zijn geweest, maar dat hoeft natuurlijk niet. Ik wens je in ieder geval heel veel succes en laat jezelf niet gek maken hoor. Misschien is het gewoon een reactie op de medicijnen en is het eenmalig. succes

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

heel veel suc6 en als ik jou was zou ik zoizo een test doen volgende week of je nou een menstruatie krijgt of  niet zoals dikkebuik ook al heeft aangegeven kan het zijn dat je een "valse" ,menstruatie krijgt mocht je wel zwanger zijn dat komt dan door de pil, heb ik 2 maanden lang gehad namelijk ( wist nog nie dat ik zwanger was toen )

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden