anoniem

Anoniem 11 jaar geleden 5 reacties

 
Hoi! Ik ben 13 wkn zwanger van de 2e. Een prima bevalling gehad, maar ik kijk toch wel op tegen de komende bevalling. Het liefst wilde ik dat het weer de 1e keer was en dat ik niet wist hoeveel pijn het gaat doen.
Wat is jullie gevoel?

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

hoi ik ben zwanger van me 2de en de vorigr bevalling ging total niet als uit het boekje maar nu wordt ik begeleid door me verloskundige en dat stel me we gerust en ik kan nu ok meer genieten van me zwangerschap want er valt een zorg van me schouders ik ben uitgerekend in oktober en kan me daar nu toe voorbereiden groetjes

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

hoi, ik ben ook zwanger van mijn tweede kindje en net als jij zie ik enorm op tegen de bevalling. Mede ook doordat mijn eerste bevalling erg naar was. Ik heb hier met mijn verloskundige over gesproken en ze vertelde mij dat het mogelijk is om een bevallingsplan te maken. In zo'n plan kun je precies aangeven wat je prettig en minder prettig vind.Een bevalling doet pijn, dat is nu eenmaal een gegeven, maar je zou vooraf goed kunnen nadenken over pijnbestrijding en dit ook in je bevallingsplan kunnen opnemen. Tegenwoordig is die mogelijkheid in bijna elk ziekenhuis aanwezig. Ik zou zeggen bespreek het met je verloskundige of gyneacoloog. Succes!

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

heej! ik ben nu 12 weken zwanger van de 2e. ik heb juist dat de eerste bevalling bij mij echt heel goed ging, ik had weinig pijn en was niet ingeknipt of wat dan ook, maar nu ben ik bang ben dat het dit keer veel pijnlijker gaat worden... omdat mijn zwangerschap dit keer veel anders is, ( heb nu echt heel veel last van misselijkheid en moeheid) en bij de vorige zwangerschap had ik helemaal geen last van zwangerschapskwaaltjes... maar vrouwen zijn ervoor gemaakt om kinderen te baren dus dat gaat echt wel goedkomen!!

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

@TO, Jammer dat je herinnering aan je eerste ervaring zo pijnlijk is. Meestal hoor je toch (en dat was dus ook zo in mijn geval!) dat je de pijn zo snel vergeten bent! Ik kan me het serieus niet meer herinneren, heb het allemaal in een waas beleefd, ik was alleen dolgelukkig dat het zover was! En daarna natuurlijk dolgelukkig met mijn kindje! Ik hoop dat  je de angst kunt loslaten, dan zal het minder pijn doen, dat is een feit! Is een ruggenprik een idee voor je? @Daan, Ik vind het helemaal niet fijn als mensen aan me zitten, toch was dat tijdens de bevalling geen enkel probleem. Daar ben je dan helemaal niet mee bezig, er komen echt oer-krachten boven. Dat kind moet eruit en verder zal het je allemaal worst wezen!

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Hoi, Ik ben 14,5  week zwanger van mijn eerste en ik weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Waar ik slecht tegen kan is als mensen aan me zitten en dat in combinatie met de pijn, ik moet er niet aan denken. gr Daan

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden