Anoniem 10 jaar geleden 5 reacties

 
Hoi,

Ik ben nu 34 weken zwanger en sinds 2 á 3 weken lekt mijn rechter borst 's nachts. Zijn er mensen die dit ook ervaren of hebben ervaren? Hoort dit erbij of moet ik langs een deskundige?

Groetjes Lau

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

heb het gisternacht voor het eerst gehad, en vannacht had ik het weer. vond het toch wel erg raar hoor, eneens had ik een natte plek daar ik dacht huh hoe kan dat nou??  was nog half aan het slapen zeg maar dus het kwartje viel niet helemaal...  en toen dacht ik oh ja dat is normaal hmm nou maar even schoonmaken dan. Ga vanmiddag maar van die pad's voor in je bh's kopen ofzo, scheelt een hoop schoonmaken als ik het nu elke nacht krijgen zal!

Anoniem 10 jaar geleden

hahahaa hier ook! het begon al met 20 weken bij mij ook.. ik sliep met een elastische sportbh, die zijn wat zachter.. met pads erin! nu met de borstvoeding giga lekkende borsten..  minder als voorheen, maar tijdens de overproductie in het begin als ik mijn bh uittrok dan liep het als een straal uit me borsten.. pffff

Anoniem 10 jaar geleden

nee hoor, is heel gewoon.. ik heb het ook! Met de bijkomende vlekken in het hoeslaken..

Anoniem 10 jaar geleden

Hihi helemaal normaal! Die van mij begonnen met 20 weken al!

Anoniem 10 jaar geleden

ja de mijne begonnen ook al heel vroeg. en als je last hebt van de vlekken, dan kan je met bh met pads aan slapen. kan je vast wennen, want als je borstvoeding wilt gaan geven, zit je daar na je bevalling wel even aan vast. de mijne gaan bij iedere kik die de kleine geeft meteen aan het werk (dus lekken), lang leve de pads

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden