Anoniem 10 jaar geleden 4 reacties

 
Hallo, Wij lezen overal en nergens dat de moeheid en misselijkheid overgaat na zo'n drie maanden. De misselijkheid is wel wat minder, maar de moeheid wordt helaas nog niet minder. Kunnen we ons voorbereiden op nog 6 maanden moe en lamlendig zijn, of zijn we te ongeduldig? :-) Bedankt voor jullie reactie alvast!

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

Ik was in het begin ook erg moe, nu vanaf een week of 16/17 gaat het wat beter. Heb af en toe nog een dag dat ik heel moe ben, maar meestal is dat vooral na een dag hard werken of een hele dag weg te zijn geweest.

Anoniem 10 jaar geleden

Ik begin nu wat meer energie te kwijgen, maar er zijn nog wel dagen dat ik moe ben! De eerste 3 maanden zijn helaas een onzichtbare grens, gaat helaas niet patsbooem over! ;)

Anoniem 10 jaar geleden

hoi, na vier maanden kun je zeggen dat het kind je af is en kost het niet zo heel veel energie meer. ik ben nu 24 weken en ik moet je zeggen dat ik nog best wel dagen heb dat ik erg moe ben. er groeit wel een kindje in je buik en dat is niet niets. laat je maar lekker verwennen op zijn tijd en pas goed op je zelf. als je denkt dit is me te zwaar gewoon even rustig aan doen veel succes en geniet er van. liefs candy

Anoniem 10 jaar geleden

bij mij ging het afbouwen vanaf 16 weken ik had ook echt extra ijzer nodig in het begin.. met 20 weken voelde ik me top en met 30 weken was ik weer bijna bij af.. maar het hoort er nou eenmaal bij 

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden