anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 1 reactie

 
Hallo iedereen, ben even een beetje onzeker nu. Ik heb op eind augustus onveilig gevreen met mijn vakantieliefde. Heel stom van mij, maar ik dacht dat er niks kon gebeuren, want zat niet in mijn vruchtbare dagen. Volgende dag ongesteld geworden, maar het was vreemd: Ten eerste kwam het te vroeg en duurde maar 2 dagen en toen was het plots weer over. Week later had ik bruine afscheiding gezien op mijn inlegkruisje, verder niet teveel aandacht aan geschonken. Ik kreeg een beetje last van misselijkheden, pijn aan mijn borsten en hoofdpijn...Maar werd weer ongesteld (weer te vroeg, duurde 4 dagen en was lichter dan normaal gesproken) Ik heb toch een zwangerschapstest gedaan, deze was negatief, dus heb het losgelaten. Nu, had ik weer ongesteld moeten worden en ik ben al 6 dagen overtijd, ben af en toe misselijk, maar heb wel nog eetlust. borsten zijn gevoelig en ik ben moe, maar het kan ook met stress te maken hebben, omdat ik nu net van baan wissel. Ik "durf" geen zwangerschapstest te doen, vind het een beetje "gek", omdat de eerste negatief was (maar zijn ze wel 100% betrouwbaar?) Ik maak me zorgen dat ik nog niet ongesteld ben, heb normaal gesproken een regelmatige cyclus en ongestelheid is altijd op tijd of een dagje te vroeg, maar nooit te laat. Ik heb bloed opgenomen voor mijn schildklier probleem, en heb straks een afspraak bij de specialist. Ik denk dat ik ge zeggen dat ik overtijd ben (kan ook aan mijn schildklier probleem liggen) Ik droom vaak over zwanger zijn, al is het niet ideaal. Ik weet dat een kind welkom is en ik zal het alle liefde geven, financieel kan ik het aan (heb nu een betere functie met hoger salaris) maar ik zal er misschien alleen voor moeten staan. Mijn ex geliefde woont 5000km van mij vandaan.

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Shiri, Vervelend als je niet zeker weet of alles wel goed zit. Ik zou als ik jou was aangeven bij de specialist dat je over tijd bent en dat je niet zeker weet of het mogelijk is dat je zwanger bent. Waarschijnlijk zal hij / zij je langs de apotheek sturen voor nog een test (of deze voor je laten halen). Als je deze doet en hij is weer negatief, dan kan je er vanuit gaan dat je niet zwanger bent.  De testen zijn heel betrouwbaar, de reden dat een test soms onterecht aangeeft dat je niet zwanger bent, is omdat je te vroeg getest hebt. Dan is de concentratie van hcg-hormoon in je urine nog te laag.  Mocht er onverhoopt toch uitkomen dat je zwanger bent, maak dan gewoon een afspraak bij de verloskundige, die kan je verder helpen. Het scheelt in ieder geval al dat je nu al weet dat een kindje toch welkom is, al is het niet makkelijk als je het alleen moet doen. Succes, laat even weten hoe het verder gegaan is!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden