anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 8 reacties

 
hey allemaal; ik zal me eventjes voorstellen. Ik ben dus Shebani ; ik ben 22 jaar en ik heb een zoontje dat in oktober 2 jaar wordt. Nu, mijn man en ik waren het er over eens dat we het bij een kindje zouden houden. Ik moet er zelfs niet over beginnen; hij wil geen 2de kindje. Nu zit ik met een probleem; ik pak dus wel de pil ; maar ik heb dus ondertussen al 2x mijn regels gemist;: allez ; dees is de 2 maand dat ze eigenlijk zouden moeten doorkomen maar nog altijd niets. nu ik weet dat het mogelijk is want ik ben indertijd ziek geweest ; vooraleer ik dus de 1ste x mijn regels heb gemist.
Ik ben er ondertussen wel honderd procent zeker dat ik zwanger ben; ik voel het aan mijn borsten die keigespannen staan; ik merk het aan de combinaties die ik eet en vooral aan de ochtendmisselijkheid.
Nu ben ik dus doodsbang om het te zeggen tegen mijn man. Ik heb em voorgelogen dat ik mijn regels wel heb gehad enzo maar ik kan het niet blijven verzwijgen natuurlijk. Abortie is ook geen keuze want dat kan ik gewoon niet; ik heb daar het hart niet voor ; ik zou nooit nog met mijn eigen kunnen leven.
Ik weet niet zo goed wat ik moet doen... en als ik het hem zou zeggen; ik weet niet hoe ik het zou moeten overbrengen... Nog iemand die in zo een situatie gezeten heeft? want jah;, vroeg of laat word mijn buik dikker en kan k het niet meer verbergen.

Pagina 1, reactie 1 t/m 8 van totaal 8 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

tja met eerlijkheid berijk je het meest dus ik zou gewoon eerlijk zijn! misschien draait hij wel bijzodra hij het weet of een echo heb gezien! en dannog vind ik dat hij het moet accepteren. niet alleen de luste maar ook de lasten!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Tja, ik zou er zsm met hem over gaan praten. Zijn reactie zal zeker niet positief zijn, denk ik. Geef hem daarin tijd en ruimte om aan het idee te wennen. Dit zal ook langer gaan duren dan jij prettig gaat vinden (ervaringsdeskundig ;)) Mijn vriend is uiteindelijk bijgedraaid na heel veel harde woorden en ook veel tijd (weken) en nu de kleine er bijna is, is hij al helemaal papa in zijn hoofd. Dus compleet andere wereld. Ik vind dat je partner het recht heeft om het te weten en ook aan het idee te wennen en zijn mening te vormen. Maar ik vind niet dat, als hij abortus wilt, dat je dat moet doen als je er zelf niet aan wilt. Want ook jij hebt je ideeën en je grenzen en je gevoelens. Maar geef hem ruimte en tijd om te wennen!!!! Is wel heel belangrijk. Succes met dit lastige eerste gesprek en lastige momenten die gaan volgen maar weet dat er een oplossing komt! Heb het lef en ga het aan! Verstoppen heeft geen zin en wat als hij er op die manier achter zou moeten komen? Dan zou hij zich vreselijk verraden voelen, denk ik zo! En dan heb je echt de poppen aan het dansen. Uiteindelijk gaat het wel om een kindje, een nieuw leven. Eigenlijk bestaat er niets mooiers...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb het hem gisterenavond vertelt. Hij was boos en zei dat hij even moest gaan wandelen, na een uur kwam hij terug en zei hij " ja ; ik ben er niet happy mee op dit moment; maar  als ge echt zwanger zyt ja; dan zal ik mijn verantwoordelijkheid wel dragen, en het is niet omda ik nu ni happy ben dat da ni gaat kome e sgat, ge hebt gezien hoe het bij kyanu is gelope ; ik was er eerst ook ni happy voor ; maar de dag dat hij gebore was was ik d egelukkigste man op aarde ". dus het is oke nu. :) Ik maakte me druk voor niks. Ik moet nu wel zo vlug mogelijk een afspraak maken met de dokter vn hem voor bloed te laten nemen en dan verder te zien vr gyne ofzo. :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nou gelukkig viel zijn reactie mee, het moet nog even bezinken denk ik, maar zo te zien gaat het helemaal goed komen. En heej....van harte gefeliciteerd met je zwangerschap 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd. Met de zwangerschap en met je 'overwinning' ;)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nou leuk toch dat ie zo eerlijk is... En ja, gefeliciteerd met je zwangerschap en geniet er verder van!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

dank je wel allemaal :) en jah hoor ; we zijn ondertusse een paar dagen verder en hij kan maar niet zwijgen over wat hem allemaal gaat doen ; wat we nog moeten kopen; jaja ; hij is er al helemaal weg van :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

oooh geweldig heb je je zorgen om niets gemaakt geniet er maar lekker van.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden