anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 23 reacties

 
Vanmiddag hebben wij de 30 wkn, oftewijl de groeiecho!
Toch altijd weer een spannend moment vind ik hoor die echo's.
Ben echt heel benieuwd hoe groot het is, of het goed groeid, hoe zwaar ze verwachten dat het ongeveer is etc etc.
Mijn ouders gaan mee, en zijn beiden erg enthousiast om bij een echo te mogen zijn :)
Heb der zin in!!!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 23 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wij hebben morgen avond de 30 wk echo en zijn zo benieuwd. Ik hoop zo dat alles goed gaat en dat ze goed gegrooid is.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

spannend an!! wel laten weten natuurlijk hoe het was heah

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wij staan er niet eens zo erg bij stil. Wji hebebn de 3e echo pas over drie weken, maaar zijn op dat moment 33 weken ver. Nog iets meer dan 2 maanden.... en dan mogen we onze aanwinst in de handen nemen.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ja spannend he!! voor mij is het al minder dan 2 maanden nog te gaan en ow wat vind ik het spannend!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

wel leuk dat je nog een echo krijgt, ik kan er geen genoeg van krijgen hihi het komt bij jullie beiden vast wel goed, als het nou iets te groot of te klein is, het zijn allemaal richtlijnen en geen kindje is hetzelfde ;)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Aawww, fijn dat bij jullie wel wat meer tijd is genomen! haha, dikke buik, jullie willen het dus nog niet weten? Spannend hoor! Krijg je er over 4 wkn weer 1 omdat je kindje iets groter is dan normaal of heeft het daar niets mee te maken? Jeetje Eileen, wat zullen je ouders geglundert hebben! Is het voor hen het eerste kleinkind? Ik merk daar duidelijk verschil in: Voor de ouders van mijn vriend is het de eerste (die is ook enig kind). Nou, mijn schoonmoeder lijkt net zelf zwanger!!! Dus bij hen staat ook een hele babykamer met alles erop en eraan, ze heeft hartstikke veel in huis incl. badje, pampers NewBorn 0 (terwijl die bij haar nooit gebruikt zullen worden, want dat is écht voor de eerste weken, dus dan krijgt ze hem niet) en weet ik het allemaal en het liefst zou ze hem er vandaag al uithalen, want ze kan niet wachten gewoon! (tja, ene kant best leuk medeleven maar sommige dingetjes vind ik wat overdone. Ik laat haar maar omdat het voo rhen ook een nieuwe fase is maar soms sta ik echt met verbazing te kijken). Mijn vriend komt ook uit een heel ander milieu dan ik. Hij komt uit de stad, ik van het platteland. Ik kom uit een gezin van 5 meiden, ben de jongste. En voor mijn ouders is het kleinkind nr. 9. Ze vinden het nog helemaal te gek en super, hoor. Het is ook een achteraan komertje, de jongste is nu net 7 geworden. Maar ze zijn er veel nuchterder in. En ook dát is weer niet leuk: Iets meer enthousiasme van mijn zussen/ouders had wel gemogen, vind ik. haha, het is ook nooit goed! Zullen de zwangerschapshormonen wel zijn!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Heej wat fijn dat alles goed was en dat ze er ook uitgebreid de tijd voor hebben genomen, je ouders zullen het wel schitterend hebben gevonden :) Ik had vandaag  een groeiecho maar bij de gyn ging toch wat zakelijker en sneller en geen foto´s  moet over 2 weken weer, t kindje is  te klein maarja dat was de eerste ook, ben zelf ook niet groot dus vooralsnog maak ik me niet druk, ik krijg denk ik gewoon kleine baby´s! Moet jij ook nog terugkomen of laten ze het hierbij?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@ dikkebuik: leuk dat jullie ook even hebben mogen gluren naar binnen :) wel goed dat de vk vroeg of jullie even naar elkaar wilde kijken, zo is de kans dat je het ziet natuurlijk heel erg klein. ik krijg nu verder als het allemaal goed loopt geen echo's meer maar uiteraard wel gewone controles. ik moet over 2 weken weer. waarom krijg jij er wel weer een dan? en dat de kleine wat groter is geeft niets toch? @ hij danst: ja mijn ouders vonden het helemaal geweldig. het is hun eerste kleinkind en zijn helemaal in de wolken mijn moeder had er in het begin wel wat moeite mee want ze wilde eigelijk niet zo jong oma worden ( ze is 44 ) maar nu kan ze niet wachten tot ze er is en is het inderdaad ook bij haar zo dat het net lijkt of ze zelf zwanger is haha. wat jammer dat je niet zo veel enthousiasme van je eigen kant van de familie krijgt. natuurlijk zijn ze blij enzo maar kan me voorstellen dat het anders is bij het 9e kleinkind dan bij de eerste. @ annabel: over 2 weken weer een echo of gewoon controle? en als jij zelf ook wat klein bent dan is het niet gek dat het kindje ook wat kleiner is toch? ;) wat jammer dat je geen foto's hebt gehad, denk dat er toch wel wat verschil wat dat betreft zit in of je bij de vk of de gyn loopt.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nog een groeiecho want beeb zat aardig wat onder het gemiddelde ze willen zien of er wel een stijgende lijn in de groei zit. Daar ga ik wel vanuit, verder zag alles er goed uit en hij deed het ook goed. Hij zal zijn eigen lijn wel volgen. Denk dat ik gewoon  geen grote kinderen krijg. Volgensmij zou dat ook nooit passen, moet er niet aan denken dat ik er een 8 ponder uitzou moeten persen zeg pfff hahaha. Heb ook wel gemerkt dat de gemiddelden per land nogal verschillen. Hollanders zijn gewoon erg groot, hier zit de eerste altijd onder het gemiddelde en vind iedereen hem klein. In Mexico was hij veel groter dan zijn leeftijdsgenootjes, iedereen vond hem zo groot daar. Met de echo´s van de baby zei de gyn in Mexico ook steeds wat een grote baby zeg, kan je nagaan.  Een vriendin van mij woont in Belgie, haar kinderen zijn ook van die lekkere lange Hollandse lellen, die passen daar niet eens meer op de grafieken, te lang!   Dus , zo zie je maar! Zolang verder alles goed gaat maak ik me niet druk ;)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

precies zolang het gezond is is het prima toch! en inderdaad is overal het gemiddelde anders, en als je naar je eigen bouw kijkt, en je bent zelf al klein ja dan is het niet meer als logisch dat je kleintje ook klein is ;)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden