Anoniem 10 jaar geleden 51 reacties

 
Toch eens vragen aan de experts hier... Ik ben vandaag 39 weken en sinds gister helemaal niet fit. Heel erge hoofdpijn, paracetamol helpt niet en ik word er gewoon beroerd van. Ook de hele dag zo'n menstruatie-achtige pijn en steeds het gevoel (ja sorry...) alsof ik naar de wc moet voor een grote boodschap maar er komt maar niks... Komt dit jullie bekend voor of heb ik gewoon een dipje oid?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 51 reacties.

Anoniem 9 jaar geleden

heyhey, wat leuk dat dat zo snel gaat tegenwoordig he! 3 dagen zelf geen internet, maar iedereen weet het al! Wij hebben inderdaad de 24e onze kleine meid Yaiza gekregen. De bevalling was héél heftig (rug-en buikweeën in een weeënstorm) maar opzich wel heel snel voor een eerste. 's middags (dinsdag) dacht ik dat mijn vliezen braken, maar na een paar uur in het ziekenhuis op de gyn gewacht te hebben zei hij dat dit niet zo was. Uiteindelijk half 6 weer naar huis met weeën om ongeveer 10 minuten. Eenmaal thuis barstte het los, ik wist niet waar ik het zoeken moest. Totaal geen tussenpauzes, geen regelmaat in de weeën, maar enorm heftig. Ik dacht dat een douche zou helpen maar dat was helaas niet zo. 19.00 uur gebeld, 20.00 in het ziekenhuis (is 2 minuten vanaf hier, maar ik kon niet eens meer in mijn kleren komen). Toen geschreeuwd om een ruggeprik, maar daar doen ze dan zo laconiek over, bah! Ze bleven me iets te rustig want ik wist echt niet meer hoe ik het hebben moest. Half 9 kwam er een vk om te kijken hoe ver ik was. Bleek ik al 7 cm te hebben!! Dus hopsa naar de verloskamer na het breken van de vliezen (kwam nog maar heel weinig trouwens, dus misschien 's middags toch al wat verloren??) en de laatste 3 cm bleven de weeën heel heftig, maar het tempo ging wel uit de ontsluiting. Ongeveer een uur per cm, maar dat is ook wel weer normaal he. Met 9 cm enorme persdrang, maar die moest ik nog een uur wegpuffen. Na een wisseling van de wacht om half 12 's nachts, is na 3 kwartier persen onze kleine meid geboren!! Wat een verademing om dan te mogen persen zeg! We hebben dus het infuus van 2x 4 uren niet kunnen afmaken, niet eens 1x. Omdat we beide koorts hadden en ik teveel bloed had verloren moesten we nog een paar dagen blijven. Maar nu kunnen we eindelijk genieten van onze mooie meid! Ik ben zo trots en verliefd, maar toch is het nog wel onwerkelijk hoor. Is dat echt helemaal van mij???

Anoniem 10 jaar geleden

Wat een plaatje!!

Anoniem 10 jaar geleden

van harte wat een mooi meisje en wat fijn dat het natuurlijk id gegaan!!! geniet er van

Anoniem 10 jaar geleden

WOW wat een mooie meid! Daar gaan jullie vast heerlijk van genieten!!

Anoniem 10 jaar geleden

Heeel mooie baby! Geniet van al dat kleins :)

Anoniem 10 jaar geleden

Oeh meid, wat een verhaal maar jeetje zeg: Wat is ze mooi! Jij bent gewoon mama van een heerlijk meisje! Ik hoop dat je vlug mag herstellen van de bevalling en lichamelijk ook weer snel aan gaat sterken! Genieten zul je vast en zeker wel doen! ;)

Anoniem 10 jaar geleden

Een heftige bevalling dus maar wat een prachtig resultaat, nogmaals van harte gefeliciteerd.

Anoniem 10 jaar geleden

Wat een mooie meid hebben jullie!!!!

Anoniem 10 jaar geleden

Wat een mooi kindje zeg....Lekker van genieten.... Hoeveel uur duurde je bevalling nu uiteindelijk? Liefs...

Anoniem 10 jaar geleden

Hey lincy, Volgens mij is het vandaag een hele speciale dag voor jou!! Suc6 en wij wachten is spanning af wanneer we wat horen!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden