anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 18 reacties

 
Hallo, Momenteel ben ik bijna 20 weken zwanger en behalve de 20weken echo gaan we binnenkort ook een 3d echo laten maken. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen hiermee.

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 18 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Dank je voor jullie reacties. Afgelopen vrijdag hebben we de 20weken echo gehad en ook meteen een afspraak gemaakt voor de 3d echo. Deze vindt pas plaats op 26 oktober, dan ben ik 27 weken. Ik heb nog nagevraagd of dit niet te laat was, maar zij was ervan overtuigd van niet. Aangezien ze dit werk iedere dag doet ga ik er van uit dat ze wel weet waar ze het over heeft :) Ik ben benieuwd naar de foto's!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

leuk!! ben benieuwd naar de kiekjes! :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja, ik ook :D Hoe voel jij je ondertussen? Las dat je al last hebt van voorweeen?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wij gaan vrijdag as! Echt super veel zin in, ben dan ruim 26 weekjes, dus heb er echt wel zin in!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@ judith: ja ik heb idd last van voorweeen, hoop dat het snel doorzet! voor de rest voel ik me wel goed, beetje raar, niet echt te beschrijven hoe ik me voel, je hebt het vast vaker gelezen dat het kan rommelen in je buik, nou dat heb ik dus ook maar wat je dan precies voeld kan ik niet echt uitleggen. hoop gewoon dat de kleine er snel is ik kan echt niet meer wachten en mijn man ook niet haha. @ veertje: leuk hoor dat je ook gaat voor de 3d echo! wel de foto's online zetten heah die willen we natuurlijk wel zien :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@Eileen, als ik weet hoe dan wil ik dat best gaan doen hor! Wil het graag met iedereen delen, mijn heerlijke ventje! :D

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi judith, inderdaad, wacht niet te lang met de 3d echo! Wij waren 27 weken en die was al lang niet meer zo mooi omdat het kindje niet goed meer op het scherm paste zeg maar! Gelukkig hadden we bij de 20 weken echo ook een gedeelte 3d in zitten dus toch nog een paar mooie foto's weten te scoren! Succes!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

dit is absoluut anders dan een gewone echo. jammer dat je het niet gedaan hebt maar misschien bij de volgende wel?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hahaha, als we het mogen meemaken dat er een tweede mag komen, dan zullen we dat zeker doen! Oeh, wilde hier een heel verhaal typen met allemaal vragen aan je, heb dat maar even verplaatst naar oktober mama's, anders vervuil ik het topic!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik wilde ook een 3de echo plannen, gaan laten maken maar volgens mijn gyneacoloog moet ik dat niet doen, zou zonde zijn omdat ik een grote forse placenta heb, en weinig water.... Dus nu echt van week tot week kijken wat hij zegt, en zodra als het de moeite is, dan zegt hij me dat en laat ik het ook direct doen hahaha!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden