Anoniem 10 jaar geleden 3 reacties

 
ik ben vandaag 7 dagen overtijd, en alle 7 dagen hardstikke misselijk ( de hele dag door ).
ik krijg geen eten binnen, ik krijg het er gewoon niet in, en als ik wat eet wordt ik nog misselijk dan dat ik al ben.
ik heb maandag of dinsdag middag nog een test gedaan maar die was negatief, ik wordt zo gek van die onzekerheid, s'nachts slaap ik er gewoon niet van !
ik wil gewoon van die onzekerheid af pff..

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

De spanning die de onzekerheid geeft kan er ook voor zorgen dat je menstruatie uitblijft. Wacht anders (als je dat kunt, ik zou het moeilijk vinden) een paar dagen en test nog een keer. Ben je aan de pil? Tip voor het eten; eet kleine beetjes en begin smorgens (liefst voor het opstaan) met een lichte cracker of beschuitje. Hou je ons op de hoogte?  

Anoniem 10 jaar geleden

maar ik ben al vanaf maart dit jaar ( 5 maand nu ) regelmatig ongesteld mijn cyclus is 30 dagen.. en ik ben niet aan de pil, ik ben nu bijna een jaar van de pil af, en heb ik maart dit jaar een miskraam gehad.. dit is de eerste x weer sinds maart dat ik overtijd ben, normaal nooit overtijd.. ik was er tot mei dit jaar heel erg mee bezig, maar vanaf eind mei ben ik er niet meer mee bezig en denk er ook niet overna ( na de sex bijv )..

Anoniem 10 jaar geleden

Niks is veranderlijker dan de mens (en dus je cyclus). Ik kan niet meepraten over een regelmatige cyclus , maar zoals ik het lees ben je nu 5 keer na 30 dagen ongesteld geworden. Onbewust kun je ook spanning hebben (om welke reden dan ook).. Het is nu 5 dagen geleden dat je getest hebt? Anders test je nog en keer?

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden