anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 5 reacties

 
Hallo dames, Ik ben nieuw. Vorige week heb ik ontdekt dmv test, dat ik zwanger ben. We waren er totaal niet mee bezig, maar toch geweldig nieuws! Nu ben ik mega gaan rekenen en denk ik dat ik op 7 weken zit. Wel zijn mijn borsten al een heel stuk gegroeid en voel ik continu getrek in mijn onderbuik. Dus vraag ik me af, is het echt wel 7 weken. 2 weken geleden heb ik op vakantie ook getest, ook vanwege de grotere borsten en toen wees de test negatief uit. Wat denken jullie?

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hey Lotje, Allereerst van harte gefeliciteerd!  Ik dacht ook ongeveer 7 weken te zijn na een rekensommetje, maar bleek toen pas 5 te zijn. Gewoon afwachten tot je naar de vk bent geweest, zij kan je wel vertellen hoe lang je echt bent. Een weekje meer of minder veranderd alleen de datum waarop je uitgerekend bent, maar niets aan je zwangerschap ;) Geniet ervan.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hey, Bij mij hetzelfde verhaal als bij Clarinda.. Ik d8 10 weken te zijn... toen waren het er 8. Geen pijl op te trekken.. En op internet en in boeken staan allemaal manieren om het uit te rekenen.. maar iedereen zijn cyclus is anders... dus daar schiet je dus ook niks mee op.. Ik had zo'n boek waar je elke dag kon zien wat er met je baby gebeurd (9maanden zwanger dagboek) Superleuk maar door het verkeerd rekenen dat hele boek vol geschreven met verkeerde datum's Wacht met dat soort dingen tot je de datum zeker weet groetjes!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Hoi, Hier kan je het allemaal heel makkelijk uitrekenen! http://www.zwanger-worden.com/uitrekenen-zwangerschap Groetjes, Claudia

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

En hier heb je er nog 1! http://www.babyflock.nl/zwangerschap/bevallingsdatum.php Liefs, Claudia

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Dank je wel voor jullie reacties. Goede tip van het dagboek, want ik wilde er ook aan beginnen hahahaha succes allemaal

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden