anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 20 reacties

 
Hallo.... hier even wat anders.... misschien niet zo'n fris onderwerp maar ik heb na de bevalling best wel last gekregen van aambeien en ik begin er nu ook wel wat last van te krijgen..
hebben meer van jullie dit?? en wat kun je hier het beste aan doen?? of moet je hiervoor naar de HA?
ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen!!

Liefs, Danielle

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 20 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Weet je wat bij mij hielp. Heel gek maar de groene badedas. Mijn dochter zat in bad met de badedas omdat ze een flinke wond op haar been had. Ik ben er toen bij gaan zitten en de volgende dag had ik veel minder pijn en waren ze weer wat kleiner. Zeker een zalf erbij gebruiken maar het helpt echt.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hey steffie, je mag me ook wel je adres mailen, dan stuur ik een tube op!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Of in december een flinke lading inslaan!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

is die  niet in spanje te koop dan??? ik ga morgen maar is even kijken bij de drogist/apotheek!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik heb wel zalf, maar ben al begonnen aan de 3e tube in 2 maanden tijd. toen ik de laatste keer weer één ging halen zijn de man van de apotheek, "wij hebben ook grotere tubes hoor, als u dat makkelijk vind?"   FIJN!  pff.. Dus heb nu een giga tube liggen. Alleen heb het idee dat het niet heel goed werkt. Ik ga als deze leeg is, een ander middel vragen. er moet vast meer zijn dan alleen dit merk!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik wil die zalf ook!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hee daan, ik had het ook vlak na de bevalling, nu gelukkig geen last meer van, ik heb in de kraamtijd op advies van de kraamhulp Arnica druppels gebruikt, dat is tegen zwellingen, moet je gewoon een paar druppels door je drinken doen, was na 2 dagen al zo goed als over!! Kan je geloof ik gewoon bij de supermarkt halen! Liefs...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik dacht ze helemaal niet te hebben, maar als ik zo Steffi's verhaal lees, zie ik zo mezelf op de pot zitten. Wist ik veel dat er 2 soorten aambeien waren... dus dat is het waar ik soms zo'n last van heb op de pot.. Dankje Steffi voor je duidelijke verhaal! Ik weet nu in ieder geval wat mij mankeert!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Succes met de zalf.... Ik heb mijn hele leven al last van aambeien, maar sinds ik die zalf gebruik op advies van mijn kraamhulp, heb ik al 3 1/2 maand geen aambei gehad! Terwijl ik jaren met het probleem heb gelopen...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Oooow gelukkig ik ben dus niet de enige met aambeien ;) Hier hetzelfde probleem als Steffi!! ik merk er verder niks van alleen bij die grote boodschap.... Maar veeeeeel water drinken en proberen veel vezels te eten helpt echt. Je kunt als je van vla ofzo houdt hier ook extra vezels doorheen doen....

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden