anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 8 reacties

 
Hoi Dames,

Ik ben bezig met een artikel voor een groot tijdschrift over aankomen en afvallen tijdens je zwangerschap. Ik vroeg me af in hoeverre jullie de druk voelen om zo min mogelijk aan te komen, of zo snel mogelijk af te vallen? Sporten jullie zo lang mogelijk door, of snoepen jullie zo min mogelijk?

Je zou me enorm helpen met een reactie.

Groetjes,
Milou

Pagina 1, reactie 1 t/m 8 van totaal 8 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik heb echt gelet op gezonde voeding, maar niet op mijn gewicht.. Mijn stofwisseling is niet in orde, dus ik groeide erg snel terwijl ik gezond at helaas... (dat heb ik buiten de zwangerschap ook hoor...) Ik vind dat je je er niet druk om moet maken. Niet lijnen, wel gezond eten en groeien doe je (meestal) toch wel!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik ben 23kilo aangekomen in mijn zwangerschap. ik heb niets minder of meer gegeten tijdens mijn zwangerschap alleen als me lichaam er naar vroeg. maar aangezien ik altijd te licht was moest me lichaam echt herserver kweken.. mijn zoon is nu 9 maand en ik ben 4kilo te zwaar voor idiaal(mijn idiaal) ik ben nu 14 kilo afgevallen en ben nog aan het afbouwen met de borstvoeding en als dat gestopt ben verwacht ik dat er ook nog wat afgaat en dan kunnen we beginnen met de laatste kilo's af te lijnen. aangezien sporten niet werkt (ben wat zwaarder geworden door spieren trainen)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik had een bmi van 35 voor de zwangerschap dus ja.. ik was wat zwaar... nu nog steeds... er mag echt wel meer af... maar goed dat komt wel... ik vond het zelf ook raar om aftevallen... maar de verlosdkundig en later de gyn... vonden het geen probleem... juist om dat ik te veel weg... de 14 kilo is dan wel na de bevalling gemeten... was net voor de bevalling nog maar 6kilo kwijt... maar was tijdens de zwangerschap op de meeste 10 kilo kwijt...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Dankjewel dames, erg behulpzaam! Wat veel Revitally! Was je dan ook bv wat te zwaar voor je zwangerschap? Want 14 kilo afvallen is niet niets.. ;)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik ben nu 32 weken zwanger en ik ben 9 kilo aangekomen. Startgewicht is wel op een andere weegschaal gemeten dan waar ik me nu op weeg. Ik snoep wat af, maar hoop dat ik straks weer snel in mn "oude figuur" zit. Ik was altijd slank en gespierd.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi milou ik denk dat het verschilt per persoon en per zwangerschap bij de eerste kon ik niet wachten totdat mensen zeiden...goh je krijgt al echt een buikje of heey ben je zwanger?! en bij de tweede ging dat een stuk sneller maar mocht het opzich nog wel even weg blijven! nu bij de 3e ziet ook niemand dat ik zwanger ben en daar baal ik wel een beetje van! ook denk ik dat iedereen wel blij is wanneer je weer van je buikje af bent en je gewone kleding weer aan kunt! ik namelijk wel en ging dan idd redelijk snel weer sporten! succes met je artikel sacha

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Tijdens mijn zwangerschap heb ik eigenlijk niet echt de druk gevoeld om zo min mogelijk aan te komen... je bent zwanger! Het kind heeft de voedingsstoffen nodig... WEL heb ik goed opgelet gezond te eten, maar dit was voor de baby, niet voor het gewicht... dus wat ik at, was gezond... Tuurlijk als ik een trek had in wat zoets, dan at ik een beetje zoet, maar ik hield het zo gezond mogelijk,.... NU is de druk van afvallen wel erg sterk, mijn zoontje is nu 7 maanden en ik ben nog steeds te zwaar dus nu stressed het me wel behoorlijk uit....

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

blijft een leuk onderwerp... ik ben tijdens mijn zwanger schap 14 kilo afgevallen... ja ja je leest het goed afgevallen... heb er gene moeite voor gedaan... werd gewoon opgegeten.. onze zoon is dan ook met 37 weken geboren en woog toch 3670 en was 53 cm... dus geen klein kind... ik liep toen wel stage en fiets 1 uur perdag... (4 keer per week) heb dit goed vol gehouden tot 5 of 6 maanden of zo... tevens heb ik in de winter met de sneeuw de bus gepakt.. vond dat toch wel iets te veel... heb ook nog een hele tijd 2 en later 1 uur per week gedacht.. ook dat stopt rond 5 maanden toen werd het met mijn stage te veel was 4 dagen in de week wel ruim 10 uur weg... hoppelijk heb je hier wat aan...

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden