anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 9 reacties

 
Zoals jullie wel gemerkt zullen hebben, hebben wij een soort sub-forum aangemaakt voor onderwerpen die regelmatig terugkeren. Dit naar aanleiding van de algemene slaap- en borstvoeding topics van mommyD. We zijn natuurlijk erg benieuwd of jullie dit wat vinden en zo ja, hebben jullie dan nog meer idee├źn voor onderwerpen die regelmatig terug zullen keren? Alvast bedankt voor de reacties! Groeten van de redactie

Pagina 1, reactie 1 t/m 9 van totaal 9 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Top! stap voor stap wordt het een supersite! Nog een tip, de site is nu minder actief na mijn idee nu de berichten door de redaktie goedgekeurd worden! ik heb al zo'n uur geleden een reactie geplaatst, en die is nog steeds niet terug te vinden op het forum.. waarom is dit opeens?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo allemaal, Ik ben momenteel bezig met het aanpassen van het forum. Met de verdeling in verschillende subfora wil ik nog even wachten totdat we nog groter zijn. Nu is het door het geringe aantal nieuwe topics per dag nog vrij overzichtelijk denk ik. Wat ik wel zal laten staan is de het subforum "geboren". Het is denk ik leuk om in 1 forum te kunnen zien wie er geboren zijn en hierover te kunnen lezen. Het probleem bij de fotoalbums (link naar de volgende foto) is helaas niet makkelijk oplosbaar. Ik heb zitten zoeken naar oplossingen maar ik kwam vooral topics tegen met webmasters die eenzelfde oplossing zoeken. Ik zal het in de gaten houden.  Het is nu mogelijk om een aantal foto's bij je profiel te uploaden. Maximale afmeting is wel 400 bij 400 pixels. Dit om overbelasting van de server te voorkomen.  De link naar het laatste bericht is inderdaad een erg handige aanvulling. Het is niet gelukt om dit 123 aan te passen. Ik dacht dat dit makkelijk zou zijn maar dat was helaas niet zo. Wat ik wel heb toegevoegd is een blok met daarin de laatste reacties op de website. Daaronder staat in welk topic de reactie is geplaatst.  We blijven bezig dit forum te verbeteren. Reacties van gebruikers kunnen wij daar erg goed bij gebruiken. Blijf dus tips en/of opmerkingen posten in dit topic (of mail ze).  Groetjes oh ja, de foto's in het fotoalbum zijn nu op datum gesoorteerd

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik ben het met girlygirl eens. Het zou fijn zijn als het nieuwste bericht bovenaan staat ipv onderaan, maar dat geldt voor alle berichten. En als de envelopjes ook geel konden worden zou dat ook wel makkelijker zijn bij de subforums. Dat zou wel overzichtelijker zijn. Ook vroeg ik me af, is er eigenlijk een zoekfunctie??? Als je dan bevoorbeeld een vraag hebt over bekkenpijn (ik noem maar een voorbeeld), dan kun je eerst kijken of er misschien al het een en ander opstaat ipv gelijk een nieuw topic aan te maken.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ideetje: de fotos in het fotoalbum op datum ordenen. Nu is het zoeken na welke nieuw zijn, want ze staan op alphabetische volgorde.. nog een ideetje: over fotoalbum, misschien handig als je van een foto naar de andere gelijk kan doorklikken, dat ej niet eerst terug moet naar het ovezicht van het album... laatste ideetje voor vandaag: boven in op de pagina tabje "mijn acount" waarna je er onder kan kiezen wat je wil, naar je profiel, of profiel aanpassen, en ook fotoalbum, misschien een persoonlijk fotoalbum mogelijk?.. ik moest enorm zoeken tussen de advetenties aan de recherkant voor ik het gevonden had  mijn account, en dan ' inhoud aanmaken'.  voor mij was het erg verwarrend.. los van dat vind ik het verwarrend om naar me eigen profiel te gaan door te klikken op "aanmelden of inloggen".. dat ben ik toch al? niet mogelijk dat er dan komt te staan "ingelogd" ? niet handiger een tabje boven aan  "fotos"  en dan als je in fotos zit,  een knopje "fotos toevoegen aan dit album"  

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Persoonlijk vind ik een gespecificeerde indeling handig, ik denk alleen dat er dan inderdaad een gerichter subforum verdeling moet zijn en een iets duidelijkere weergave. Ik heb ook gezien dat er niet heel duidelijk is wanneer ik iets niet gelezen heb, ik weet niet of dit technisch gezien een probleem geeft. Voorbeelden over subforums: Eten (borstvoeding), slapen, ontwikkeling, moedersherstel, werken en kinderopvang, reizen/ daagjes weg... wat ideeen? VErder ben ik het met girlygirl eens, het zou fijn zijn wanneer je in het overzicht direct naar de laatst geplaatst post kunt gaan, of heb ik een knopje over het hoofd gezien?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Is het misschien ook een idee om de nieuwste berichten bovenaan te plaatsen? Dan hoeft er in een forumonderwerp zoals 'uitgerekend in juni' niet meer zoveel gescrolled te worden wanneer er meerdere paginas van zijn. Groetjes!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Opzich vind ik het wel fijn, alleen is het envelopje vooraan de topics niet geel waardoor ik eroverheen kijk ik denk dan dat ik het al gelezen heb zeg maar, terwijl er dan wel nieuwe berichten zijn.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik vind het eerlijk gezegd lastig...zoeken word moeilijkerzo (kan omdat ik via een blackberry werk hoor).

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik vind het eerlijk gezegd ook ietsje minder zo. Vond het wel lekker duidelijk 1 lijst met de nieuwste antwoorden bovenaan...

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden