anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 9 reacties

 
Hallo mama's to be :)

Ik heb een vraagje,

Gebruiken jullie aanvullende vitaminen tijdens de zwangerschap?
Volgens de verloskundige hoef ik geen foliumzuur meer omdat ik al 14 weken ben en dat hoeft maar tot ongeveer week 10.
Maar ik wil wel graag zo gezond mogelijk zijn voor de kleine.
Dus gebruiken jullie iets, en zoja, wat?

Pagina 1, reactie 1 t/m 9 van totaal 9 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hey dames, ik heb een vraag. ik gebruik nu zwangerschapsvitaminen met foliumzuur, maar wil straks over gaan op vitaminen zonder foliumzuur. ik was vorige week in verschillende drogisterijen, maar kon alleen zwangerschapsvitaminen MET foliumzuur vinden. zou iemand mij een kunnen vertellen als ze een merk weten en waar het te koop is? groetjes eefje ps: er is steeds meer onderzoek naar foliumzuur tijdens de gehele zwangerschap, waardoor ik er over een paar weekjes mee wil stoppen als het niet meer nodig is.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wat is er mis met foliumzuur tijdens de hele zwangerschap dan??? Ik gebruik die van gravitemon met foliumzuur namelijk nog steeds. Volgens mijn verloskundige kon het geen kwaat. oja en als antwoord op jouw vraag. Volgens mij heeft centrum vitamine voor verschillende stadia van de zwangerschap (ben het even aan het opzoeken)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

http://www.centrummaterna.nl/ Bij nader inzien hebben ook folium zuur

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hey hooi! ik gebruik zwangerschapsvitaminen van de apotheek. Daar zit alles in wat de kleine nodig heeft. Dit aangezien ik niet echt een goeie fruiteter ben! Maar alle zwangerschapsvitaminen zijn enorme tabletten...(heb ik geen probleem mee) Succes!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja echt paardenpillen he? En ik ben een moeilijke pillenslikker, maar voor de kleine doe ik alles hehe

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik gebruik vanaf het begin van mijn zwangerschap Davitamon mama compleet met visolie (alle vitaminen en mineralen zitten erin ook visolie is goed voor de hersenen). Dit ga ik ook gebruiken na mijn zwangerschap totdat ik stop met de borstvoeding.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nou op naar de vitamine schappen dus in de winkel  bedankt!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik gebruik Nature's Bounty, zit ook foliumzuur in, volgens mijn vk kan het helemaal geen kwaad, eerder goed, om toch aanvullend te slikken! Ik heb tot 15 weken foliumzuur apart geslikt! En lekker vette vis eten is ook goed haha :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ja, de gehele zwangerschap gebruik ik "puur mama" of "compleet mama". Zit foliumzuur in, kun je gewoon de hele zwangerschap slikken. Dit vul ik op dit moment aan met extra vitamine C vanwege blaasontsteking...Of nou ja, dat denken ze

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden