anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 6 reacties

 
Eigenlijk een vraagje voor de moeders: wat vinden jullie van een Aerosleep matras voor in het bedje?  Het schijnt heel veilig te zijn voor als het kindje op zijn/haar gezichtje rolt. Het kan er doorheen ademen geloof ik. Hebben jullie er ervaring mee? Of vinden jullie het grote onzin/overdreven?
Ben benieuwd!

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb ook de topper omdat wij thuis allemaal op onze buik sliepen. Yaiza slaapt nog in het wiegje maar als ze straks naar het ledikantje gaat geeft me dat wel een iets prettiger gevoel. Uiteraard weet ik ook dat het geen garantie is dat het automatisch goed gaat, maar het idee dat ze door kan blijven ademen als ze te moe is om haar hoofd op te tillen vind ik heel prettig!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wij hebben ook de topper. Vond het ook wel makkelijk want je hebt idd geen molton nodig en een bedzeiltje mag nog niet. En je kan hem lekker makkelijk heet wassen. Heb er ook geen spijt van, Lucas slaapt al op zijn buik sinds hij kan draaien en heb er zo toch een prettiger gevoel bij. Maar gewoon doen wat jij denkt dat het beste is, wij zijn ook groot geworden zonder.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik heb niet zo'n matras wist niet eens dat die bestonden. als je baby kan draaien kan hij ook zelf zijn hoofd optillen ik denk dus dat het een overbodige luxe is. zelf leg ik mijn baby op een schapen vachtje (een echt) die laten ook lucht door en zijn zelf reinigend. als je het bedje veschoont leg je er een schone in de andere hang je dan even een nachtje buiten zo dat hij kan luchten en schoon kan worden door de douw. hij is ook heerlijk zacht. je moet er wel gewoon een lakentje om heen doen zo als bij een gewoon maatrasje.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb een gewoon matrasje je betaald een fortuin voor die matrassen daarnaast zijn ze een keer zo dik dus als ze gaan staan meer kans dat ze uit bed kukkelen

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb hem wel,  was van plan een gewoon matrasje te kopen en dan zo'n topper van earosleep, inderdaad voor de veiligheid. Uiteindelijk was hij als set bij prenatal in de aanbieding, waardoor los matras en losse topper duurder was, dus toen de set gekocht. Nou is Alyssa niet zo van het zelf draaien, dus tja, is niet echt nodig geweest. Maar voordeel wat erbij kwam was dat je in het begin (eerste twee jaar) nog geen zeiltje in het bedje mag leggen (te gevaarlijk) en de topper van earosleep beschermt ook je matrasje tegen vocht (topper kan in wasmachine). Het is dus puur wat je gevoel zegt.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wij hebben de topper. Ik kan nog niet zeggen of het helpt want de baby is er nog niet. maar het zijn iig minder zorgen als t gaat draaien. Let wel op dat niet alle hoeslakens erop kunnen ivm luchtdoorlatendheid. Oh ja, wij waren hiermee goedkoper uit omdat je geen molton en bedzeiltje nodig hebt.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden