anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 15 reacties

 
Sinds ik gestopt ben met de pil (eind augustus) heb ik nog geen menstruatie gehad (nu ruim 3 en halve maanden). Natuurlijk probeer ik elk signaal in mijn lichaam op te vangen als voorbereiding op een menstruatie (heb af en toe krampen onderin mijn buik gehad, last van mijn rug, moe) en liever nog een zwangerschap, maar niks leidt daartoe. Nu merk ik ook dat ik meer afscheiding heb wat vooral erg waterig is. Dan loopt het van het ene op het andere moment eruit. Zijn er anderen meiden/vrouwen die dit herkennen?? En wat kan het betekenen?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 15 reacties.

anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

Hallo meisje87 Bij mij heeft het 6,5 maand geduurt voordat ik weer ongesteld werd na jaren pilgebruik. Daarna iedere maand goed ongesteld. Komt goeed meid! Je lichaam is gewoon aan het herstellen denk ik ☺

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi dames, Ik ben inmiddels afgelopen vrijdag naar de huisarts geweest, omdat ik nog steeds geen menstruatie heb gehad en ik raad wilde. De huisarts gaf aan dat het inderdaad wel bijzonder is dat ik nog steeds geen menstruatie heb gehad, maar ik me geen zorgen hoef te maken. Ik kan nog steeds gewoon een eisprong krijgen. Als ik wil mocht ik wel worden doorgestuurd naar het ziekenhuis, dan gaan ze alles onderzoeken. Dan krijg ik een inwendige echo, gaan ze testen op SOA's en wordt de sperma van mijn man getest, maar de vraag is of het niet te vroeg is. Ik ben nu 24 jaar, relatief jong dus, en dus adviseerde ze om het nog tot de zomer de tijd te geven. Mocht ik in tussentijds vragen of twijfels hebben, mag ik altijd weer langskomen. En in tussentijd kan ik ook gewoon zwanger worden. Dus af en toe een test doen dus. Ik vond dit wel een realistisch advies en het gaf wel een soort van geruststelling dat ik bij de huisarts ben geweest, al is er eigenlijk niks verandert. Ik hoop gewoon snel dat mijn lichaam reageert. Ik hoef nog niet perse meteen zwanger te worden, we hebben alle tijd. Maar dat ik nog niet eens ongesteld mag worden, wordt wel een beetje frustrerend. Mijn lichaam laat me een beetje in de steek. Maar ja, helaas kan ik niet anders dan afwachten.....

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi dames, Ik heb vandaag een zwangerschapstest gedaan en hij was alweer negatief. Ik had al zo'n vermoeden, dus het kwam niet als een verrassing maar de hoop die ik had is nu weer verdwenen. Erg vervelend, maar nu weet ik wel waar ik aan toe ben. In januari maak ik een afspraak met mijn huisarts, ik ben benieuwd wat hij ervan zal zeggen. Ik hou jullie in ieder geval op de hoogte.  Is er bij jullie nog nieuws?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hey Meisje87, Ik had er ook last van toen ik nog gewoon menstrueerde. Niet elke dag maar met tijden eigenlijk. Maar inlegkruisjes zijn er idd niet goed voor. Het maakt het juist erger.  Laat je ons iets weten wanneer je de test gedaan hebt? Kzal voor je duimen!  Groetjes 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Deze reacties komen me zo bekend voor. Heb hier ook last van, en ik vind het alles behalve prettig. Ook voor mijn zwangerschap had ik er last van en nu nogsteeds. 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

@ Cherie1986, blijkbaar hoort het er dus allemaal bij, aangezien je niet de enige bent. Had je er ook al last van toen je nog 'gewoon' menstrueerde?? Ik heb inmiddels weer een zwangerschapstest in huis gehaald, heb hem nog niet gedaan. Weet ook nog niet wanneer ik het ga doen. Ik denk ergens volgende week. Aangezien jullie er ook 'last' van hebben en zwanger zijn, vraag ik me af hoe dat dan bij mij zit......

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Je kunt beter ook niet te veel inlegkruisjes dragen om het op te vangen ivm broeien. Ik heb ze wel altijd mee voor de zekerheid, de ultra dunne van always (zitten in een plastic hoesje), ze zijn veel dunner dan een inlegkruisje. Sterk van je meisje87 dat je ng zolang kunt wachten! We duimen voor je!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Je kunt ook informeren bij de dokter of ze een inwendige echo willen maken zodat je het zeker weet. Dit heb ik ook gehad 15 september en het duidde op geen zwangerschap. Wie weet bij jouw wel!! Ik heb 1 dag klein beetje bloed verloren en donkere afscheid gehad en nu niks meer...zal het weekend wel doorkomen denk ik. Hou me op de hoogte!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik testte 1 maand na de laatste bloeding positief (geen natuurlijke, maar gelijk na het stoppen met de pil). Toen was ik net zwanger (17 april laatste bloeding, 17 mei positief, dus toen was ik net 10 dagen zwanger). Ik kan me niet meer herinneren of het gelijk zo was qua afscheiding! Ik hoop voor je dat je zwanger bent! Laat je het ons weten?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik ga deze week denk ik nog een zwangerschapstest halen. Al denk ik echt dat hij negatief is. Het zou wel echt een wonder zijn als ik nu ineens zwanger ben, zonder enige natuurlijk menstruatie na bijna 4 maanden. Wat dat betreft snap ik ook niks van mijn lichaam. Het reageert wel op het stoppen van de pil, maar er gebeurt vervolgens niks. Ik laat jullie zeker weten wat de uitkomst is van de test.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden