anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 17 reacties

 
Zondag 15-05 om 21.07 is onze dochter Alyssa geboren. Ze is 49 cm en 3000 gram. En doet het echt helemaal geweldig. Na een nachtje ziekenhuis mochten we vanmorgen heerlijk naar huis met z'n drieeen

Ik ben ingeleid omdat mijn gezondheid het niet meer trok. We moesten ons 's morgens om 8 uur in het ziekenhuis melden. Ik had al wel wat ontsluiting, 2 cm, maar niet genoeg om de vliezen te breken. Dus heb eerst nog tabletje gehad en om half 2 konden ze de vliezen breken.
De ontsluiting vorderde erg langzaam en met 4 cm had ik zoveel pijn (niet van de weeen maar in mijn rug, waarvoor ik ook ingeleid ben), waardoor ik pijnstilling (PCA pomp) kreeg. Wat was dat even een heerlijk moment. Tot 7 cm heb ik het daar prima op gedaan. Daarna begon de pijn toch wel weer heftiger te worden en ik moest poepen. Nou ja, zo voelde het. Dus arts kwam er weer bij. Bleek ik in een half uur van 7 cm naar volledige ontsluiting te zijn gegaan.
Dus pomp uit en persen. Na ruim een half uur persen ging haar hartslag te ver omlaag en dus hebben ze een knip gezet. En opeens was ze daar dan.

WAUW!!!!!

Hechten deed nog wel even zeer, en nu kan ik dus nog steeds niet zitten, maar ach, ik heb wel een prachtig kado ervoor terug gekregen.

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 17 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wat een popje, van harte gefeliciteerd!!!! Geniet ervan!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wow wat een lief poppetje! Wat een heerlijke en lieve wangetjes, ze heeft echt een gezichtje alsof ze heel diep aan het denken is in haar slaap, haha!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd met jullie dochter!! geniet er lekker van.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Oh wat leuk weer iemand bevallen! Van harte gefeliciteerd met je dochter, wat een leuke  naam. Over een week mogen de hechtingen eruit en dan zit je een stuk lekkerder! Geniet lekker van je dochter.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Gefeliciteerd!! Prachtige naam ook zeg!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja had het gehoord van onze gezamelijke kennis. Leuk gefeliciteerd! Leuke naam ook!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Bedankt voor alle lieve reacties. Ik ben heerlijk aan het genieten, de pijn van de hechtingen lijkt inmiddels al minder te worden. Met mijn rug gaat het ook een stuk beter, hoewel ik me nog wel echt belabberd voel en bijna de hele dag op bed lig. Lang leve de kraamzorg en een hele lieve man. Even snel een foto van de kleine meid, dan kan iedereen even meekijken. Ik krijg hem niet zo snel als profielfoto, dus dan maar even zo

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd met jullie kleine meid. Heerlijk he om haar nu lekker te kunnen zien horen en ruiken en voelen. Geniet er maar van en zoals de andere ook zeggen die hechtingen zijn maar even vervelend. Heel veel geluk! Liefs Ien

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Van harte gefelicitieerd met je dochter.... En wat een leuke naam :-) Heel veel geluk en gezondheid en geniet van elkaar

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ooohw wat een poppetje. Leuk ook al die updates en foto's van iedereen die bevallen is. Word door al die foto's nu ook best wel nieuwsgierig naar ons kindje, maar dat duurt nog wel even. Veel geluk met de kleine meid :)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden