anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 11 reacties

 
Hoi allemaal,

Bij deze een vraag, ik ben op zoek naar advies:
Jonathan is over het algemeen een makkelijk manneke, wanneer we thuis zijn en het ritme aanhouden is het een zonnetje, slaapt hij goed en ziet hij er ook goed uit.

Maar....

Wanneer ik even weg moet met hem, om boodschappen te doen, de fysio die langs komt voor zijn oefeningen enz, dan raakt hij van slag.
Nu kan ik niet zeggen ik ga geen boodschappen doen of de fysio weigeren want hij heeft het ook nodig, het zijn vaak activiteiten van een half uur en ik plan ze zo dat het in zijn wakkere momenten is.

Wanneer het dan weer bedtijd is, raakt hij volledig overstuur, hij overstrekt dan, krijgt een rode kop en schreeuwd zo hard dat hij bijna lijkt te stikken in zijn kwijl.
Nu met de kinderopvang heb ik niet echt problemen met hem achterlaten, wel wanneer ik weer thuis kom en hij alles bij elkaar schreeuwd.

Heeft iemand hier tips voor? Want ik wil geen kluizenaar worden die nooit de deur uitgaat. Ik let er wel op dat er 1 activiteit per dag plaats vindt en vooral in de weekenden een rust moment is.

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 11 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Nee, lastig vind ik dat. Ik merk ook dat het geduld een belangrijk punt is...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ja heeeel veel geduld. Met zowel de babies als de mannen haha

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

@ Sane: Ik heb het inmiddels gelezen! Is inderdaad precies zoiets. @ Jennefer: Ik denk dat wij misschien teveel zeuren... we horen Jonathan zelfden, alleen aan het begin van de avond wanneer hij zo overstuur kan zijn. Vaak valt hij binnen een half uur in slaap, dus ik denk dat we ons er gewoon bij neer moeten leggen en hem even lekker laten brullen om alles te verwerken van de dag.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ja Remco is ook zo'n makkelijke baby, dus als hij huilt is er ook echt iets mis! Maar ik vind het een fantastish gevoel als ik hem dan zo kan troosten, enkel door hem lekker stevig tegen me aan te houden en wat rond te lopen. Hij kromt zich dan ook helemaal naar mijn lichaam toe en houd zich helemaal aan me vast, tot je hem gewoon voelt ontspannen dat ie in slaap zakt... Prachtig gevoel :)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ja is ook wel zo! Hij kijkt me vaak met grote verwilderde ogen mij aan, die zakken dan langzaam dicht en dan is het zo heerlijk om in zijn snoetje te kijken. Helemaal overgevend aan mij en dan zo lief het gezichtje zien ontspannen en in slaap vallen... Het enige wat net iets minder is, wanneer ik 's avonds vergaderingen heb, moet mijn man hem in slaap krijgen en dat wil niet altijd lukken...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Jaa dat probleem heb ik ook! Al leg ik haarfijn uit wat ie doen moet, het werkt gewoon niet bij hem :(

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi mommyd, Als remco zo'n overstuur fase had, deed ik wat jij nu doet: hem stevig tegen me aan houden en rondlopen met hem, 9 van de 10 keer viel hij dan in slaap!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Haha grappig! Ik doe het nu als volgt wanneer hij over zijn toeren raakt: Ik neem hem in mijn armen en houd hem stevig vast, zodat hij niet veel kan bewegen met benen en armen. Ik zeg dan zachtjes "sssst" of ik zing zachtjes een liedje en loop rustig de slaapkamer op en neer waar het dan redelijk donder is. Dus eigenlijk lijkt het op wat jij zegt, alleen ik dans niet, ik loop met hem. Hij wordt dan ook wel weer rustig, het is ook niet zo dat hij uren schreeuwd en overstuur is, max. duurt het een half uurtje. Het is meer dat ik het voor hem zo zielig vind en ik niet weet wat ik kan doen om het hem makkelijker te maken, hij zal toch moeten gaan wennen aan het gewone leven waarin we wel eens op pad zijn. 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi mommyD, in dezelfde ouders van nu als van het borstvoedingsstuk staat bij de column van susan precies zo'n zelfde verhaal!! Wie weet staan hier nog tips in waar je iets aan hebt???

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hehe ik heb duidelijk het blad niet geheel van binnen en buiten gelezen ;-) Ik zal straks het blad er weer eens bij pakken om het te lezen en kijken of ik er iets uit kan halen.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden