anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 10 reacties

 
Hi moeders!

Ik heb even een vraagje betreft antoconceptie.
Ik was voor de zwangerschap aan de pil, maar deze vertrouw ik niet meer.
Dit omdat benthe er vrolijk doorheen is gekomen.
Dus nu ben ik aan het kijken naar wat anders.
Graag wil ik even weten wat jullie nu voor anticonceptie hebben en wat jullie ervaringen zijn.
Ik zit nu eigelijk te twijfelen tussen 2 dingen, een zwaardere pil, of het anticonceptie staafje.
Heeft iemand van jullie ervaring met het anticonceptie staafje?
Misschien dat ik toch iets anders kies hoor, maar ik wil liever de ervaringen horen, daar heb ik meer aan denk ik.

Alvast bedankt!!!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 10 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik gebruik gewoon de pil, werkt al jaren voor me, en de maand dat ik stopte werd ik zwanger. Omdat we er "maar" 1 willen (mijn man heeft al een dochter) wilde ik mij laten steraliseren, maar de dokters hier werken niet mee. Voor 40 jaar doen ze het niet. Een spiraal lijkt me dood eng haha zo,n gek idee iets in je baarmoeder te hebben zitten! De prikpil heb ik ooit geprobeerd maar daar kwam ik veel mee aan... Dus voorlopig maar de gewonE pil

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

nou ik ben eruit hoor, ik ga toch voor dat staafje in mijn arm heb het om me heen hier en daar gevraagd en over het algemeen op een enkeling na allemaal positieve berichten. ik kan dan niet vergeten om en pil in te nemen of dat soort dingen spiraal vind ik ook echt eng, idd zoals jennefer ook al zegt, het idee dat er iets in je baarmoeder zit, vind ik geen prettig idee. hoop alleen niet dat ik bij het kleine groepje mensen behoor waarbij de menstruatie verergert... maargoed we zullen zien, je kan hem er ten alle tijden uit laten halen, dus mocht het niet gaan dan ga ik toch weer aan de pil, maar dan een zwaardere dan ik voorheen heb gehad. iedereen bedankt voor het meedenken en het delen van jullie ervaringen!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik heb voor de zwangerschap 5 jaar een spiraaltje gedragen, en nooit zwanger geraakt ( toen ik hem daarna eruit haalde wel :P maar dat was ook de bedoeling)  ik moet eerst nog terug komen voor een controle bij de gyneocoloog nu, en daarna ga ik weer voor het spiraal! Ideaal, je kan niks vergeten, je bent voor aantal jaren klaar, en als je wiil kan die er gewoon ook eerder uit, en de laatste 2 jaar werd ik ook niet meer ongesteld. heel niet erg! succes met kiezen!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi hoi! Wij doen het helemaal zonder...ik houd mijn vruchtbaarheid bij. Dan doen we er samen wat aan! Liefs

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

het plaatsen stelde echt niets voor! ik kreeg eerst verdovingen in mijn bovenarm en daar voelde ik niets van en toen hoorde ik even later PATS en toen zei hij dat hij er al in zat! voor zover ik weer zat hij goed maar zal de ha het toegevenals hij fout zat?!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hmm geen idee of hij dat toe zal geven, hoogstwaarschijnlijk niet nee... mijn schoonzusje heeft er ook een gehad en is er ook enthousiast over... aaaaaaaaaaahhh ik weet het gewoon nog even niet er is ook zo veel... moet er nog maar een nachtje over slapen denk ik

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

kan je niet echt helpen... ben jaren terug gestop met de pil... ben er flink van aan gekomen en vond het hele idee van al dat rommel in mijn lijf stoppen maar niks... wij gebruiken al jaren een rubbertje en dat bevalt prima.. gebruite het daar voor ook iets met rommel... vinden we bijde makelijk... meer kan ik je niet vertellen...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik heb het staafje gehad! opzich was ik wel redelijk tevreden totdat ik (toen zat hij 4 maanden) ineens mijn menstruatie kreeg doordat deze ruim 3 weken bleef heb ik de  ha gebeld en die heeft hem er meteen uitgehaald! wat bleek nou...wanneer je een menstruatie krijg ondanks het staafje dan werkt hij niet en kan je gewoon zwanger raken! maar door bepaalde stofjes uit het staafje is de kans heel groot op een misvormt kindje! dus vandaar dat hij ewr bij mij uitmoest! maar mijn ervaring zegt natuurlijk niks over het totaalplaatje!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Was eerder aan de pil verschillende zwaartes gehad maar ethan is toch door heen gekomen nu heb ik een spiraaltje vind het ideaal niets onthouden om te slikken geen wslechte werking bij ziekte of antibiotica grbruik kan hem latrn plaatsen ondanks de bv. En met kwartier sta je buiten en het olaatsen zelf duurt maar 5min en heb er niets van gevoelt of wat

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

@ sacha: was hij wel goed gelaatst dan? voor zover ik heb kunnen vinden qua info kan dat inderdaad gebeuren maar alleen als hij niet goed geplaatst zit. hoe was jou ervaring met het plaatsen ervan? @ dromertje: ik heb op de een of andere manier iets tegen het spiraaltje... dat komt denk ik doordat mijn moeder al een paar mensen kent die ondanks het spiraaltje zwanger zijn geraakt dus maakt me dat ook wat huiverig. ik weet dat het bij elke vorm van anticonceptie voor kan komen, maar als mijn moeder er al een paar kent dan ja vind ik dat toch wat eng,,, verder buiten dat vind ik het een eng idee dat er iets in je baarmoeder zit. ik weet dat het geen kwaat kan enz en het word erg vaak toegepast, dat is ook iet voor nix natuurlijk, dat zegt ook wel wat over het spiraaltje. maargoed misschien als ik een paar goede ervaringen erover hoor dat ik dat toch in overweging neem @ revallity: condoom gebruik ik nu ook inderdaad omdat ik verder nu geen andere anticonceptie heb, en het bevalt ook wel, maar mijn man vind het wat minder,,, verder heb ik persoonlijk niet zo'n problemen met anticonceptie middelen.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden