anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 1 reactie

 
Hallo,

Ik heb iets heel raars.
En ik hoop dat jullie me wat info kunnen geven.
1 Okt heb ik geklust, 21/22ste ben ik ongie geworden ik heb helemaal niet opgelet of ik het minder of meer was dan normaal. Bij mij vorige zwangerschap was ik ook 1x ongie geworden en 2de maand wat bruin.

Maar nu zit ik met een twijfel, want ik heb een test gedaan die eerst niet gelukt was want gaf geen controlle streepje aan, dus een nieuwe gehaald van de kruidvat die van 2 voor 5 euro, die gaf een controlle streepje  aan, als je zwanger bent komt er een verticale streep naast te staan, maar bij mij gaf die een horizontale streep aan.
Ik ben op inet wezen zoeken maar kan er helemaal niks over vinden.
Maar het is ondertussen 8 dec, en ben nog niet ongesteld geworden, mijn cyclus is 28 dagen.

Groetjes Anoniempje

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

een streep is een streep toch??misschien de informatielijn nummer bellen van de zwangerschaptest. ik had 3 weken geleden klein beetje bloed verloren en bruine afscheiding,toen niks die week erop dag rozige afscheiding en weer klein beetje bloed bij het plassen, weekend bruin/rozige en kl.beetje bloed snap er niks van??

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden