anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 33 reacties

 
Hallo allemaal!

Ik was benieuwd of er ook vrouwen zijn die in april zijn uitgerekend.
Wij hebben eergisteren een hele mooi echo gehad van ons eerste kindje en daar op was te zien dat ik 9 weken en 5 dagen zwanger was. Dus 5 april uitgerekend!

Liefs Wiehlie

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 33 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo allemaal, Ik ben 9 april uitgerekend. Kijken jullie ook al uit naar het verlof?? Groetjes

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Sorry, ben even een tijd niet op deze site geweest... Even update... Ik ben dus niet meer zwanger... In elk geval niet meer voor April. Misschien dat ik weer zwanger ben, maar dat weet ik pas na het weekend... Dan zou ik een September mama worden... Allemaal nog heel veel succes en sterkte voor de aankomende bevalling... En alvast veel plezier met jullie nieuwe baby! Groetjes,

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Hoi, Ik ben 25 april uitgerekend! Ben dus 11 weken en een dag zwanger! Maar heb al 4 echo's gehad. toen ik dacht dat ik zwanger was wilde ik zo snel mogelijk naar de verloskundige omdat mijn zus met een open ruggetje is geboren. Ze dacht toen dat ik ongeveer 5 weken en 5 dagen zwanger zou zijn. Toen we de echo maakte gaf die 4 weken en 6 dagen aan. Dat kwam dus omdat er tussen mijn mentruatie 5 weken in plaats van 4 zit. Er was dus nog niet veel te zien alleen een vruchtwaterzakje met een klein wit puntje erin een begin van een kindje zij ze. Ik wist dus wel zeker dat ik zwanger was. Daarna mocht ik 3 weken later terug komen want dan zouden we het hartje zien kloppen. Dat hebben we dus gedaan en het hartje klopte super om te zien! Toen heb ik me opgegeven voor een echo in het ziekenhuis voor verloskundige in opleiding. Een collega van mijn moeder had dat ook gedaan en dat was hartstikke leuk geweest! Dat was het dus ook in het ziekenhuis hadden ze ook een veel beter echo apperaat dus daar konden we het kindje veel duidelijker op zien. Ik was toen 10 weken zwanger en het kindje bewoog zoveel we waren helemaal in de wolken! Nou ben ik van de week weer bij de verloskundige geweest om vanalles te bespreken vanwege dat mijn zus met een open rug is geboren. Maar ook toen kreeg ik weer een echo! dus dat zijn er al 4. En volgende week mogen we weer terug komen in het ziekenhuis voor verloskundige in opleiding! Ik heb er nu al zin in. Ben wel veel misselijk en moe geweest maar dat is nu gelukkig over!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi april mama's ben ff benieuwd hoe het met jullie gaat en  met de buikjes?! zijn jullie al van de kwaaltjes af?? wij hebben vrijdag de 2e echo ben echt heel erg benieuwd!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo allemaal, Na een miskraam gehad te hebben in mei, zijn we vandaag weer precies 10 weken zwanger... We hebben al 2 echo's gehad en allebei de keren het hartje mogen zien!! 19 oktober de 12 weken echo!! 30 april ben ik uitgerekend!! Dus misschien een april of mei kindje....

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Anoniem: Wat leuk, komt het misschien óp je verjaardag! Of 1 dag er voor, dan heb je op je verjaardag het mooiste verjaardags cadeau ooit in je armen!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik ben 9 april uitgerekend van ons 1e kindje!! 2 dagen na mijn eiegn verjaardag!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Moet Donderdag een nieuwe test doen, maar ben zo misselijk en van de week een gloeiend heet hoofd 'snachts tot 3 keer toe en mijn temp blijft rond de 37,4 terwijl ik normaal 36,8 heb, dat ik er nog wel hoop op heb dat er nog iets zit...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Die van mij 22 april :p alhoewel ik pas 17 mei uitgerekend zou zijn :s

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hey Dames, Allemaal gefeliciteerd met jullie zwangerschap.... 1 april 2011 was my lucky day Liefs

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden