Anoniem 10 jaar geleden 11 reacties

 
Hoi hoi redactie, Ik had een vraag: Kunnen jullie niet alle nieuwste berichten binnen een forumonderwerp bovenaan plaatsen?? Ik ben fanatiek lezer/gebruiker van dit forum en krijg echt een zere scrollvinger omdat ik zoveel grote pagina's moet scrollen voor ik een nieuw gepost bericht kan lezen.... Dus als dit ff geregeld kan worden, zou dat ons forumpie weer een heel stuk makkelijker maken ha ha Bedankt alvast!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 11 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

ja dat klopt dat werk ook.. maar dan moet ik als ik klaar ben met lezen op de pc... als nog helemaal naar boven om naar de volgedne onderwerp te kunnen... misschien is het een idee om onderaan nog iets te hebben van terug naar bevalling of volgende onderwerp... vele forum hebben zo iets onder als boven aan...

Anoniem 10 jaar geleden

hahahah zou inderdaad wel makelijk zijn...

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Dames, het is niet echt nodig volgens mij, ik leg het uit. ik log altijd in, en ga dan naar tabje bevallen, daar zie je meerderen kolommen toch? de lijst met de forumondewerpen, daana het aantal antwoorden, wanneer het forumonderwerp is aangemaakt en door wie, en wie er het laatste gereageerd heeft. toch? nou onder het aantal antwoorden staat bij mij altijd het aantal nieuwe antwoorden.. "3 new" of "1 new' ligt eraan hoe veel beichtjes er geplaatst zijn nadat jij voor de laatste keer gekeken of gepost hebt. "3 new" staat in het blauw en la als je er op gaat staan met je muis, wordt het rood..en als je daarn dan op klikt, ga je gelijk naar de nieuw geplaatste berichten... dit is gebaseerd om de laatste keer dat je  gekeken hebt IN dit topic, dus niet alleen wanneer jij gepost hebt.. als je dus daar opklikt ga je gelijk naar de laatste berichten die geplaatst zijn, nadat jij voor het laatste een bezoekje bracht aan dit topic onderwerp. berichten die je JIJ nog niet gelezen hebt, en dat kan goed zijn dat dat op pagina 4 of 15 is (als het een groot topic is).. zo hoef je dus nooit te scrollen. ik zie dit net zo goed op mn mobiel als ik daar vanaf aan het posten ben. snappen jullie t een beetje?

Anoniem 10 jaar geleden

Geweldig!

Anoniem 10 jaar geleden

steffi< dit werkt bij mij niet altijd... maar ik kan wel (mijn model telefoon misschien?) op "b" drukken dan gaat het naar de onderkant van de pagina (bottom). met "t" gaat ie terug naar de top...

Anoniem 10 jaar geleden

ahaaaaa.. dat geldt dat inderdaad voor de mobielers onder ons, die dat kunnen! maar op de computer zou het toch volgens mij bij iedereen hetzelfde moeten zijn, niet?

Anoniem 10 jaar geleden

goeie tips girlygirl, ik sluit me hier helemaal bij aan!

Anoniem 10 jaar geleden

Helemaal mee eens!!

Anoniem 10 jaar geleden

Zou erg fijn zijn! Vooral op de mobiel is het erg vermoeiend om helemaal naar beneden te scrollen!! En ik kan opeens mijn persoonlijke afbeelding niet meer uploaden????

Anoniem 10 jaar geleden

Helemaal mee ems vooral mobiel een ramp

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden