Anoniem 9 jaar geleden 6 reacties

 
hoi meiden ik heb een vraagje zoals de verloskundige konden zien afgelopen zaterdag op de echo was alles goed behalve het buikje was aan de kleine kant loopt een week achter is dat erg? en als het geboren is dat me baby rond de 6 pond 6 en half dan weegt is dat weinig? liefs

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

Anoniem 9 jaar geleden

mijn zoon is geboren met iets meer dan 6 pond (3180gram) en 50 cm en het is nu een beer van een vent ze zeiden dat hij lichter dan gemiddelt zou zijn (onder de 6pond met geluk 5,5pond)

Anoniem 9 jaar geleden

niks van aan trekken... inderdaad wat de ander ook zegen... hier was zoon lief ook "verkeerde" nou ja zijn beentjes liepen achter op de rest... en de rest liep een week voor op de uit gerekende datum... ik me zorgen maken... geboren met 37 weken... 53 cm en 3670 gram... eeeeeeeeeeeeeeeeee denk dat de uitgerekenden datum ook niet klopte!!! als ze het als opmerking maken... zou ik me er niet te veel zorgen over maken... als ze echt een hele gespreek er over met je aan gaat... en zou gaan vertellen wat ze er aan gaan doen of wat de gevolgenden kunnen zijn... dan moet je misschien zorgen maken... maak je toch zorgen gewoon even vragen... !!!!!

Anoniem 9 jaar geleden

Hey, Toen ik zelf geboren werd, was ik 5 pond en 47 cm. Toen was het ook goed! Ben nu helemaal niet klein. Mijn broer was nog kleiner

Anoniem 9 jaar geleden

Weet je een echo zegt ook niet alles. Bij mijn eerste zeiden ze dat alles in orde was en werd hij geschat op 7 a 8 pond. Meneer werd 2 weken te laat geboren en woog 2950 gram en was net 50 cm. Vrij klein dus en zeker voor een baby die 2 weken overtijd is. Bij de tweede zeiden ze dat ik daarom een groeiecho moest laten maken want de eerste was toch op het randje van wat ze toelaatbaar vonden. Nou bij de tweede werd gezegd dat hij ook te klein was en te licht. Ik moest in het ziekenhuis gaan bevallen en wat denk je?! Meneer werd 2 weken te vroeg geboren en was 48 cm en 3180 gram, precies wat hij moest zijn met 38 weken. Niks te klein en te licht een doodnormale baby! Pin je er niet teveel op vast en weet je die cijfers die ze hanteren dat zijn gemiddelden hé daar kan je best iets boven of onder zitten.

Anoniem 9 jaar geleden

bij de 20 wekenecho mogen er tot maximaal 1,5 week verschil in de groei zitten alles wat daarboven komt moet in de gaten gehouden worden! bij onze 20 wekenecho was alles perfect 1 dag te klein of 1dag te groot maar de beentjes waren 1week en 3 dagen te groot! maar dat was ook bij me andere 2 kinderen en dat komt door hun papa van 2,07 meter  

Anoniem 9 jaar geleden

ja idd de echo zegt niet altijd wat hoor...soms is het de draai waarin de baby ligt, of gewoon een andere reden dat ze een "misvormt" beeld krijgen. Mijn zoontje zou een hele zware grote baby zijn, ze waren bang voor suikers, zouden met 38 weken inleiden enz enz. Nou meneer kwam met "36 weken", spontaan gebroken vliezen, compleet volgroeid, 7.3 pond en 52 cm lang. Dus wat mij betrefd hebben ze gewoon een fout gemaakt met de groeiecho om de termijn te bepalen... Ik was aan de pil en direct na het stoppen ermee heb ik geen natuurlijke periode gehad voordat ik zwanger raakte (jep meteen raak) dus de termijn bepaling was een beetje lastig... maar wat ik aangaf werd niet serieus genomen want de "echo zei dat ik zo en zo veel weken was"... dus ik zou niet te veel waarde hechten aan de echos, en draai jezelf al helemaal niet gek meid! geniet lekker van dat ukkie in je buik, en je zult zien dat het allemaal wel goed komt.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden