anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 62 reacties

 

Hoi allemaal!

Hier een nieuw topic over babykamers! Ik ben zo supertrots op het kamertje, dat ik dat hier graag met jullie wil delen! En ik ben reuze benieuwd naar jullie babykamers!

Liefs

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 62 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hmmzz, het gaat me écht niet lukken om mijn foto's hier te posten... Nu ja, ik heb zojuist in het fotoalbum van de babykamer 5 foto's geplaatst van ons kamertje. Het lijkt of het plafond niet helemaal fris is, maar dat kot momenteel door de gekke lichtinval hier (momenteel een wolkbreuk met onweer, gezellig!)  

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hier ookal zulk slecht weer... en ja daar krijg je rare kleuringen van op foto's haha! ik ga snel spieken, ben benieuwd!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hele leuke mooie babykamer hoor!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nou Annabel, argument 2 is geruststellend haha! Zou wel mooi zijn als je het je schoonvader kunt vertellen. Wat een rot situatie zeg, lijkt mij ook erg moeiijk! Wens julllie alle sterkte die jullie nodig hebben!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Deze  kamer hebben wij gekocht!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

gaaf! mooie kamer bloemetje! endank je wel voor je medeleven.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

oeh mooi kamertje! Ben benieuwd wat jullie er van gaan maken verder!! Leukleuk!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Idd een heel mooi kamertje zeg, en ja bedacht me later dat argument twee misschien niet heel erg geruststellend is hahahaha

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@ Annabel, Beter goed gejat dan slecht verzonnen ;p Ik vind hem geweldig. @ Bloemetje, Mooi hoor. Erg zacht die tint, hou ik opzich wel van :D @ Eillen, Poeh he, wat moet dat zwaar voor jullie zijn. Ik hoop dat hij het volhoud in ieder geval tot die kleine er is. Ik kan me goed voorstellen dat je het hem erg graag wilt laten weten. Kun je niet de verloskundige vragen het op te schrijven en in een enveloppe te doen waar je zelf al een briefje indoet met de namen stel jongen en stel meisje. Dat weet hij het eerder dan jullie. Natuurlijk kun je dan zelf beslissen of je stiekem spiekt of niet. Wat een nare situatie voor je meid en dat in een tijd die zo leuk hoort te zijn, trouwen en een kindje krijgen. Hoop dat je in ieder geval de kans krijgt om je kleine in ieder geval 1 keer op zijn schoot te zetten.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

wil je niet opjagen Eileen, maar als jullie het nog willen weten moet je het wel snel doen, volgens mij kunnen ze het straks namelijk niet meer zien omdat de kleine dan te groot is.....

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden