anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 5 reacties

 
Morgen ga ik voor de eerste keer naar babymassage.
Ik heb er echt veel zin in! denk dat het heerlijk ontspannend is voor onze lieve meid.
Zijn er meer moeders die dit doen of gedaan hebben?

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ow wat leuk! Ik heb masage geleerd van de fysio, het schijnt dat kinderen door massage zich meer bewust worden van de twee kanten (links en rechts) van hun lijfje. Ons manneke vindt het altijd wel prima, op de een of andere manier krijgt hij altijd de giechellach... en dan wordt het meer een lolletje dan serieus masseren!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hey hey, nou we hebben echt genoten, het was echt super leuk er waren ee paar baby's die moesten huilen en bleven huilen, die vonden het denk ik niet zo fijn, maar benthe vond het heerlijk je zag haar echt genieten. @ Jennifer: jammer zeg dat ze dat daar niet hebben! maar als je het zelf kan is het ook goed toch? :) @ Sanne: We hadden al opdracht gekregen zeg maar om 2 handdoeken en een zeiltje mee te nemen. Het is bij ons inderdaad ook dat ze bloot moeten liggen, wel echt lekker hoor, kunnen ze even luchten zeg maar, Benthe vond het heerlijk even geen luier aan te hoeven. Ik doe het ook bij degene waar ik de zwangerschaps yoga heb gedaan en er zitten nog 3 anderen van die groep nu ook in dezelfde groep van de babymassage, erg leuk en gezellig is dat! Ik wil het nu thuis ook 2x per week doen, ik ga op maandag naar de les, dan op woensdag en vrijdag doe ik het thuis. Ik weet even niet meer hoe het heet de massage die we leren... weet jij de naam van de massage die jij kent? als ik het hoor weet ik het wel weer, misschien is het dezelfde.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Wat fijn dat jullie genoten hebben!! Bij mij waren er toen indd ook nog 4 moeders die ik al kende van de zwangerschapsyoga! Leuk he om te zien wat er uit die dikke buiken is gekomen ;) Ik zal eens opzoeken welke massage ik geleerd heb. Ik weet wel dat wij beginnen bij de hals en zo naar beneden gaan via de armen, buik, benen en dan de rug. @MommyD; Massage is voor heel veel dingen goed onder andere indd voor bewustwording van het lichaam maar ook voor de bloeddoorstroming enz.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik heb ook babymassage gedaan met Tijn. Ik kon dit doen bij dezelfde vrouw als waarbij ik tijdens mijn zwangerschap Yoga heb gevolgd dus vond dit extra leuk! wij hebben 4 zaterdagenochtenden 'les' gehad. Was erg leuk om een hele massage te leren! ik probeer het nu ongeveer 2 a 3 keer in de week te doen. Ik merk dat het bij Tijn echt helpt om zijn stoelgang goed te houden en daarbij vindt hij het ook erg gezellig! Weet je al welke massage je gaat leren? Er zijn er namelijk best veel! Even een tip; Neem een extra handdoek en een zo'n matje mee die in je kraampakket zat of anders een vuilniszak ofzo. Bij ons moesten de baby's bloot liggen en dan gebeurt er nog wel eens een ongelukje ;)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hier hebben ze die dingen niet...ik doe het wel zelf, Remco is nu zo oud dat hij wel aangeeft wat hij wel en niet lekker vind ;) Dus ik ga op zijn reactie af en weet nu precies wat te doen als ik hem in slaap wil laten soezelen haha maar hey, veel plezier, lijkt me erg leuk om mee te maken!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden