Anoniem 10 jaar geleden 2 reacties

 
Hoi allemaal!!! Dit is dan me eerste forum. Geen idee hoe het allemaal werkt hierzo, maar ik doe me best. Mijn onderwerp is baby's omdat na de bevalling heb je natuurlijk een baby. Ik zelf ben nu zwanger van mijn eerste en ben erg zenuachtig voor de geboorte. Vroeger paste ik wel heel graag op, op de baby's van andere mensen. Ik ben altijd al gek geweest op kinderen ze maken je aan het lachen en soms aan het huilen te gelijk ( in positieve zin dan). Zelf kan ik egt niet wachten tot me kleine ventje geboren is, en ik hem in me arme kan nemen. Ik denk dat heel veel zwangere vrouwen het daarmee wel eens zullen zijn. Ik hoop dat ik hier een hoop kan leren van andere vrouwen die al ervaring hebben, met baby's en bevallen enzo. En ik hoop dat ik met andere mensen mee kan denken, voelen en gewoon lekker kletsen over onze kindertjes. Groetjes Sherida.

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

Welkom op het forum sherida! En gefeliciteerd met je zwangerschap. Hoe ver ben je al?

Anoniem 10 jaar geleden

welkom op het forum.. en gefeliciteerd met je zwangerschap.. geniet er lekker van voor je het weet heb je de kleine in je armen..

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden