anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 18 reacties

 
Ik ben vandaag voor het eerst wezen babyzwemmen met Alyssa
Nu moet ik heel eerlijk zeggen dat ik me er niet echt een voorstelling bij had gemaakt, maar het niet echt mijn ding was.
Waar ik wel van baal, want ik ben juist wel iemand die van water houd. Alyssa vond het ook wel leuk hoor, maar na een minuut of 20 had ze het wel gehad en begon ze te huilen.

Nu was het een les van een half uur, waarin we eigenlijk alleen maar liedjes hebben gezongen met z'n allen en in een rondje gewandeld.
Alyssa was de kleinste, de volgende was 7 maanden en daarna al 1,5 en een jaar of 2,5 schat ik.
Meer waren er niet.
De eerste en laatste keer daar dus voor mij.
Nu ga ik het nog een keer ergens anders proberen, kijken of ik het daar leuker vind.

Maar was benieuwd of anderen al zijn wezen babyzwemmen, wat er gedaan werd, wat de ervaringen zijn etc.

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 18 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hee lincy! hou het centerparcs zwembad maar in de gaten! Daar heb je namelijk ook zo nu en dan babyzwemmen. Als je hier gaat babyzwemmen zit je meteen aan een abonnement vast, dus ik ga gewoon lekker recreatief zwemmen....  

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik zag em Steffi, ik hoop ook dat ik er bij kan zijn! Vind het echt super met iedereen hier! Ik ben geen juni-mama zoals jullie, maar heb ontzettend veel aan iedereen hier gehad en vind het heel gezellig dus hoop dat we dit nog lekker lang volhouden! (mijn vriendinnen zitten allemaal nog lang niet in de huisje-boompje-kindje-fase dus dit is super!) Ik wil na 2 maanden ook met Yaiza gaan zwemmen, denk dat ik een paar keer een lesje babyzwemmen ga volgen en het dan zelf wel kan! Straks lekker in december gaan we met zn drietjes naar centerparcs, heb er echt zin in! Terwijl ik absoluut niet van zwemmen hou want je ziet mij echt niet voor mn lol in een badpak, maar voor je kleine meisje doe je alles he!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hihihi helemaal herkenbaar hoor Wennie! Alhoewel ver weg van elkaar wonen natuurlijk relatief is hier in Nederland ;) maar begrijp wat je bedoeld! De meiden van het forum is gewoon indd echt een stukje vriendschap geworden, had ik ook nooit verwacht toen ik vorig jaar rond deze tijd mezelf aanmeldde;) Wij gaan soms gezinszwemmen en proberen dan eigenlijk op een dag te gaan dat het gewoon recreatiezwemmen is omdat gezinszwemmen zo druk is. Ik wilde eerst gaan babyzwemmen maar heb er gewoon geen tijd voor. Heb de afgelopen weken wel een cursus babymassage/yoga gedaan dus Tijn komt niks tekort ;)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik vind het heel jammer dat IK zo ver weg woon! dat ik ook de meetings mis! en ik had ook niet verwacht dat ik zoveel vriendinnen op dit forum zou maken een jaar geleden! Ik had jullie zo graag gezien en jullie kleintjes ook!! Maar ik werk eraan! Ik ga zo een nieuw topic openen. hou hem in de gaten!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Na heel hard zoeken vond ik ergens op pagina 4 deze topic. Ik ben afgelopen dinsdag naar een ander zwembad geweest (de Veur, wat Annemarie me adviseerde), moet zeggen dat ik het daar een stuk leuker vond. Nu moet ik ook zeggen dat ik samen met de buurvrouw ben gegaan (haar dochtertje is een maand ouder als Alyssa), dat is ook wel een stuk leuker. Ik was even benieuwd wie van ons "groepje" er ook gaat babyzwemmen. Doe je dat echt iedere week of gewoon af en toe wanneer je zin hebt? Wij gaan ook af en toe op zondag naar het gezinszwemmen. Dus als ik iedere week zou gaan babyzwemmen, dan vraag ik me af of het niet teveel wordt als we ook nog op zondag gaan. Soms vind ik het jammer dat we zover uit elkaar wonen. Ik heb echt het gevoel dat jullie een soort vrienden zijn. We kunnen hier alles met elkaar bespreken, ik zou dan ook de leuke dingen als bijvoorbeeld het babyzwemmen met elkaar willen delen. Ik vind de buuf aardig hoor, maar gek genoeg voel ik me meer betrokken bij jullie kleintjes als bij die van de buuf die ik nu 3x gezien heb.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Aaaaawww :) ik heb het ook, stel jee voor dat ik meer steun had aan de dames hier dan mijn vrienden en famillie hier toen Remco zo ziek was! Echt jammer dat we zo ver wonen allemaal, toen ik met 7 weken zwangerschap dit forum tegenkwam online, en me aanmeldde, had ik nooit gedacht zoveeel nieuwe vriendinnen te mogen maken! En alle babies zijn ook zo bijzonder, we zijn allemaal vanaf het begin bij elkaar betrokken geweest he? :)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik wil ook gaan zwemmen met de klein man... :S... nou ja even op de helen van de wonden wachten... heb het nog even aan mijn zusje gevraagt... is wel al bijna 2 jaar terug toen ze voor het eerst ging... en winst niet precies wat ze de eerst keren deden... maar veel zingen... en de klein in de water heen en weer bewegen... speteren en kopie onder gaan.. ze zwemde nu nog met haar dochter bij het baby zwemmen.. ze is toen met 4 maanden begonngen denk dat wij ook voor het eerst gaan babyzwemmen met 4 maanden maar recrateis zwammen ik wil wel eerst een keer doen...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ziet er heeelijk uit!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Wij gaan misschien morgen gewoon vrij zwemmen. Als ik zo die foto´s zie, dan wil ik ook weer. Alyssa vond het zo heerlijk! Vind het thuis in bad al geweldig, dus zo´n groot bad, waar ze zich nergens tegen aan stoot en heerlijk mag spartelen zonder dat de hele badkamer nat wordt, dat is wel wat. Als we gaan en ook een foto hebben, zal ik hem posten.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo allemaal, Wij zijn vanmiddag voor het eerst met Levi wezen zwemmen. Ons nichtje Tess was ook gezellig mee! Levi vond het echt erg leuk en zat de hele tijd om zich heen te kijken. Wat was daar veel te zien voor zo'n kleintje. Het water (32 graden) vond hij in het begin wel erg koud, maar later ging dat prima. Hij heeft niet gehuild en je zag hem zelfs met z'n beentjes trappelen. Zo schattig! Later werd hij toch wel wat moe, maar hij heeft het ruim 3 kwartier tot bijna een uur vol weten te houden... Moet je nagaan dat m'n nichtje (die bij m'n partner op schoot zit) afgelopen zondag 1 jaar is geworden. Ze zijn nu al bijna even lang!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden