anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 21 reacties

 
Hoi allemaal,

Mijn naam is Rianne...23jaar oud...en ben beetje in "paniek"...
2jaar geleden heb ik mijn kindje verloren...
Nu ben ik weekje over tijd heb ernome(onder) buikpijn,  ben super moe, misselijk maar twee testen zeggen negatief!!!
Heb vandaag de dokter gebeld die zegt doe nog maar een test, maar weer negatief...
Nu zei de dokter het kan ook een miskraam zijn...maar hoe kom ik daar dan achter..?

Heeft iemand misschien een tip wat ik kan doen...
Als ik zwanger ben is het uiterraad super welkom !!!
Maar ik ben zo bang het weer te verliezen en die pijn geeft me niet echt een vertrouwd gevoel!

Bedankt.

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 21 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Dat is balen zeg Rianne. En ik sluit me aan bij Eileen en hoop dat het snel raak is. Gr. Sanne

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Thanx voor jullie support... Ik begrijp alleen niet waarom het steeds niet raak is.... Eerst wordt ik door de pil heen zwanger...en nu steeds "drama"... Maarja... misschien door stress en te graag willen ofzo... Zodra ik zwanger ben kom vertel ik het jullie direct! Vind sowieso leuk om jullie verhalen te lezen! Wens jullie veel geluk en een voorspoedige zwangerschap! Rianne

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Vanmorgen belde de dokter. Helaas niet zwanger...kan wel huilen... Goede nieuws is dat er verder geen ontstekingen zijn gevonden! Nu maar hopen dat de vermoeidheid en pijn snel weggaat. Als ik over een week nog niet ongesteld ben moet ik weer een test doen en terug komen... Er is nog hoop en anders maar opnieuw proberen. Bedankt voor jullie steun. Rianne

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hey rianne! dat is inderdaad jammer! Better luck next time! En voor je het weet, doe je gezellig mee op dit forum, ga je klagen over je kwaaltjes etc etc ha ha... Liefs..en veel succes in de toekomst!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ow wat balen zeg!! Hoop voor jullie dat het snel wel raak is hoor.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Goedemorgen ! Nou vanmorgen met lood in me schoenen naar de dokter... Ik me verhaal gedaan... dat ik zo pijn in me baarmoeder heb, gespannen borsten, moe en zo nu en dan misselijk... Ene moment het gevoel heb dat ik zwanger ben andere moment net het gevoel heb dat ik ga menstrueren... Die dokter was trouwens een man en net wat ouder dan ik, toch gek... De dokter sloot een blinde darm ontsteking uit, dacht ook niet aan een blaasontsteking omdat je dan meestal pijn hebt met plassen of afscheiding hebt...beide niet... Dus ja... ook de dokter denkt dat het bingo is... Kreeg een formulier mee op bloed te prikken, gelijk maar gedaan... Ook op ontstekingen...mocht ik niet zwanger zijn waar komt die pijn dan vandaan he;) Volgende week hoor ik de uitslag of ik wel of niet zwanger ben. IK HOOP HET ZO!!!!! Vandaag ben ik helemaal niet misselijk... slecht teken...? Damnn ik haat dit... wil gehoor horen...mevrouw U bent zwanger... Mjaa... hopen maar.... Houdt jullie op de hoogte! Grtz Rianne ps. duim voor me mee;)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

O ik leef echt met je mee hoor! Hoop het echt voor je wat zou dat toch leuk zijn! Wanneer ergens volgende week krijg je het te horen? Dan zal ik echt met je meeduimen, wat spannend!!! En dat je nu niet misselijk bent, lekker van genieten! Hoeft geen slecht teken te zijn hoor Ik ben helemaal niet misselijk geweest op 1 ochtendje na.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hey rianne! wauw wat spannend zeg! Maar ik wist niet dat je zooo lang op de uitslag moest wachten! Ik houd deze topic echt even in de gaten....we duimen met je mee! Liefs...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Thanx voor jullie reactie... Merk wel dat ik mezelf gek loop te maken... In eens pijn in me onderrug (krijg ik als in ongesteld moet worden)... Ja een week...damnnn lang he? De dokter zei ... vrijdag weet je het...Maar de mevrouw van het lab zei het moet opgestuurd worden dus duurt een week... Maargoed...ga vrijdag gewoon bellen hoor..wie weet! Zit te denken om strax nog ff een testje te doen...of zal ik het maar niet doen... Als die weer negatief zakt ook de moed in me schoenen... Ben al best een tijd bezig om zwanger te raken...dus ja... Soms zn hekel aan me hormonen he... lachen, huilen, blij, down...hahaha drama mens ben ik aan het worden... Ohja nog wel even een vraag... Mijn vriend weet dus van niks...hoe ga ik het hem vertellen als we zwanger zijn...? Hoe hebben jullie dat gedaan?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ja echt lang hoor tot volgende week te moeten wachten! ik zou ook vrijdag gewoon bellen, you never know! en misschien kunnen hun je dan een indicatie geven als het dan nog niet binnen is, wanneer het wel binnen zal zijn. ik zou nu geen test doen, je maakt jezelf dan inderdaad nog gekker als het dan weer negatief is. ik zou als ik jou was nu wel al vertellen aan je vriend dat je vermoed zwanger te zijn en dat je al bij de dokter bent geweest en hij ook denkt dat je zwanger bent. dan kan hij ook een beetje aan het idee wennen en dan is het strax des te leuker als het inderdaad zo is. en ook als het slecht nieuws is kan hij je goed opvangen, want als ik je zo hoor wil je heel graag zwanger worden, en als het dan niet zo blijkt te zijn dan zal het best een klap voor je zijn. hij kan je dan het beste steunen als hij ervan weet. mijn vriend had ik niet gezegd dat ik dacht zwanger te zijn, en toen ik wist dat ik zwanger was en het hem vertelde was hij zelfs een beetje boos dat ik het niet had gezegd. hij voelde zich nogal achtergesteld en snapte niet waarom ik het niet had gezegd. ik wens dit jou niet toe, dus dit is mijn ervaring, misschien helpt het in je keus het hem al te vertellen of niet.  

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden