anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 19 reacties

 
hallo allemaal, ik ben nieuw hier en dat komt omdat ik wat informatie wil. Mijn vriend en ik hebben het wel eens over zwanger worden. Eerst zou het de bedoeling zijn als mijn spiraal eruit gehaald zou worden (dat zou eigenlijk over anderhalfjaar pas zijn) Omdat ik heel veel last van buikpijn had hebben ze besloten om de spiraal er eerder uit te halen. Nu heb ik dus geen voorbehoedsmiddelen meer. Want de pil werkt bij mij helaas niet. Nu hebben we het er wel eens over om het gewoon af te wachten hoe lang het nodig zou zijn om zwanger te worden en en kijken wanneer het komt. Super leuk vind ik dat want ik wil dolgraag kinderen ondanks dat we best jong zijn. Ik heb altijd gezegd om jong moeder te worden. Het probleem wat me aan het twijfelen brengt is dat heel veel mensn vinden dat we te jong zijn en een heel leven voor ons hebben maar ook over geld zitten te zeuren. Dat het heel veel geld en tijd kost een kind. En ik snap ze heus wel maar ons gevoel is er gewoon goed bij. Wat vinden jullie wat we zouden moeten doen? veel liefs aletha

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 19 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Meid, Trek het je niet aan! Ik ben nu 22 en mijn vriend 23 wij zijn al ruim 2 jaar bezig iedereen weet er van en iedereen loopt tegen ons ook te zeiken! Maar we hebben een eigen huis we hebben een auto we hebben een inkomen. Kinderen hebben niet veel geld nodig maar liefde ik ken kinderen die op gegroeid zijn met ouders die rijk zijn geloof me geen een er van is er gelukkig ( die ik ken dan ) Mijn moeder was 18 toen ze mij kreeg en ze hebben er bewust voor gekozen!  Ik weet dat bij mij in mijn familie alleen maar jaloezie is en meer niet. Zodra jij zwanger bent is iedereen blij voor je geloof mij maar ;) 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik ook volg je hart

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

helemaal mee eens!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hi! Je voelt zelf het beste aan wanneer je er klaar voor bent. Financieel lukt het vaak wel, als je een kleine hebt. Je springt veel bewuster en creatiever met geld om. Tsja, luxe kleding en en luxe horloges (zie hier) zul je misschien eerst niet meer kunnen betalen. Maar dat is ook niet echt belangrijk vind ik persoonlijk. Ik zou zeggen ga ervoor! Groetjes Petra!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

@Jennefer.. Nee ik vind dat ook niet teveel leeftijdsverschil.. En ik heb er ook zeker weten geen last van.. Er zijn alleen wel eens andere mensen die denken dat het niet kan ofzo.. Ik wil er alleen maar mee zeggen dat mensen gelijk vooroordelen hebben, en dat je gewoon moet doen wat je zelf wil, en waarvan je zelf weet dat het goed is! :) Ik ben gelukkig, en dan moeten andere mensen zelf maar weten wat ze ervan vinden ;)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Meid er lekker voor gaan;-) Wat de rest ook zegt in je omgeving. Of je nu oud of jong bent er is door andere altijd wel commentaar en aLs je daar naar gaat luisteren dan is er geen beginnen meer an. Gewoon naar je hart luisteren en doen. Qua contract had ik ook niet en ik zit nu zonder baan maar het voordeel is dat ik meer tijd heb voor me meiden. ALs je een goed slaris hebt is de ww niet zo erg en gewoon onder tussen zoeken naar een baan. Ik heb er geen stress van. Qua spiraal zegt men dat je een half jaartje nodig hebt om zwanger te worden, luister daar niet na, ik was binnen een maand zwanger. Gr

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Goudbloem... 8.5 jaar verschil, denk je dat dat veel is? mijn man en ik schelen 15 jaar :p En heerlijk is het hoor, hij staat stabiel in het leven, weet wat hij wil, en is een perfect "hoofd van het gezin". Juist OMDAT ie ouder is ;)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo, ik ben ook 23, (mijn man 32) en wij zijn echt bewust bezig met een kindje krijgen,.. (nog niet zwanger) Ach commentaar van andere mensen is er toch altijd,.. mijn man is int.chauffeur en weinig thuis, dat vinden mensen ook altijd al raar dat je daarmee kunt leven.. dan komt er nog bij dat we 8,5jaar van leeftijd verschillen,.. wij hebben er geen last van, maar andere mensen wel.. ik heb geen werk meer, en we hebben er bewust voor gekozen dat ik niet meer ga werken, ook voor als straks het kindje komt.. dan vinden mensen direct dat je lui bent ofzo, terwijl wij gewoon de taken goed verdeeld hebben... Tsja.. wat anderen er van vinden moeten ze zelf weten, zo moet jij ook denken! ;) en als we dan zeggen dat we ooit wel een keer kinderen willen dan zeggen ze, weet je dat wel zeker? je bent nog zo jong,.. of maar je man is er heel vaak niet! Mensen hebben altijd een mening, daar moet je boven staan... en gewoon lekker doen waarvan jij/jullie denken dat goed is,.. Succes met je keuze :)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

He meid Luister echt niet naar andre mensen volg gewoon je gevoel. Als jullie er klaar voor zijn dan is dat zo en daar kan niemand anders wat van zegen. Dat een kindje geld kost dat is logies maar mijn dochter is nu 4 weekjes en ik moet zegen dat het me mee valt met wat het kost het word al snel gewoon. Natuurlijk gaat het dalijk meer kosten als ze groter zijn maar dan ben je al weer een paar jaar verder. Wij hebben een rekeing geopend en daar sparen we op voor haar studie later. Ik ben zelf 24 en mijn man 32 ik kreeg ook veel te horen dat ik jong ben enzo maar ik was er gewoon echt klaar voor. Je moet echt je gevoel volgen niemand kan in zegen over jou of je er klaar voor bent dan kan alleen jijzelf. Het komt allemaal wel goed probeer alles voor jezelf op een rijtje te zetten samen met je vriend dan kotm het echt goed. Gr an

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

wat dacht je van er lekker voor gaan??? het gaat erom wat jullie zelf willen en niet wat anderen vinden.... ik weet niet hoe jong je bent, maar ik was 22 toen ik zwanger werd (zeer bewust) en we hebben veel vragen gehad van de buitenwereld of het wel gewenst was blablabla...... nou ik ben nu 25 en we hebben nu 2 dochters:) meid als jullie er aan toen zijn dan is het jullie keus laat die aub niet beinvloeden door de buitenwereld. Liefs, danielle

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden