anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 16 reacties

 

Goedenavond allen,
 

Ik ben nu ongeveer 2 a 3 weken lid van deze site.. erg handig en geweldig hoe iedereen reageert en met je meeleeft..
Vorige maand dacht ik misschien zwanger te kunnen zijn maar helaas it didn't work out for us.
Nu heb ik een vraagje want ik lees zoveel verschillende dingen dat ik niet meer weet wat ik moet geloven of niet en misschien dat sommigen hier hun ervaring met mij kunnen delen.

Mijn cyclus is onregelmatig. De eerste paar maanden na het stoppen van de pil hield ik niet echt bij hoe lang deze duurde enz. De afgelopen twee maanden had ik een cyclus van 32 en 29 dagen. Ik had daar maar het gemiddelde van genomen en uitgerekend wanneer ik dus mijn eisprong zou hebben. Echter hield ik in mijn achterhoofd dat ik vroeger voor de pil altijd 28 dagen had en nu dus ook merkte dat deze weer achteruit liep dus t ook rond de 28 zou kunnen zitten.
Afgelopen vrijdag hadden mijn vriend en ik een erg gezellige avond, wijntje, muziekje en opeens kreeg ik aan de linkerkant 3 hele harde steken. Ik kon ook ff niet rechtstaan. Duurde niet lang en dacht DIT zou HET kunnen zijn..
Ik denk een uur later waren we hevig aan het klussen (dit tot 3 keer toe die nacht)..
Mijn laatste menstruatie was op 3 september, dit gerekend met 28 dagen zou de 17e ongeveer moeten zijn.
De volgende dag had ik nog steeds een btje een zeurderig gevoel en kleine steekjes.
Mijn afscheiding was de dagen hiervoor beetje dunner dan normaal en die is nu dus 2 dagen later ongeveer weer wat witter/dikker en plakkeriger..

Nu lees ik op sites dat als je NA de eisprong vrijt je te laat ben. Ik voelde die steken maar de dag erna ook een btje dus nu vraag ik me af waren die steken van vrijdag of zaterdag de eisprong en ben ik nu te laat geweest ???
 

Dit zou een drama zijn want manlief is voor een langere periode naar t buitenland voor zijn werk :(
De innesteling zou ongeveer rond donderdag moeten zijn en kan pas 1 okt testen..
Zijn er mensen die weten of misschien hebben meegemaakt dat je toch niet te  laat bent geweest ?
Ik weet dat ik eigenlijk niets kan voelen maar vanochtend was ik toen ik opstond een btje misselijk heb heb daarom tot 3 uur in bed gelegen.. en ik heb de hele dag al een soort van heeeeel licht zeurderig gevoel in mijn onderbuik alsof ik ongi moet worden en dat is nog lang niet t geval

PLEASE HELP!!

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 16 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik heb al een paar dagen last van krampen/steken onderin mijn buik, onder mijn navel. En vorige week idd dat ik opstond sochtends en (ik heb zelf een buikje en houd die ongemerkt toch altijd iets in) dat ik het gevoel had dat ik mn buik niet meer in kon trekken, en nu nog steeds niet. en ik voel me idd anders, wijntje smaakt niet meer, terwijl ik normaal gesproken gek ben op wijn.. zou ik zwanger kunnen zijn? hoe voelde je het verder in je buik behalve dat je het idee had dat je je buik niet meer in kon houden? groetjes

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Jennifer, Ik ben er sinds eergisteren achter gekomen dat ik zwanger ben (test) en waarschijnlijk al bijna 2 maanden ook. Ik ben er helemaal niet mee bezig geweest, nooit ook eigenlijk dus echt totaal geen idee wat voor symptomen er bij een zwangerschap horen, maar ik moet wel zeggen dat je op een gegeven moment gewoon echt voelt dat er iets anders is dan anders. Buik die niet meer in te houden is, vlagen van misselijkheid en toch wel wat minder fit dan normaal. Ik dacht dat het kwam door een flinke buikgriep. Maar wat ik eigenlijk wil zeggen is, vertrouw toch een beetje op de signalen in je lichaam en hopelijk gaat het allemaal snel lukken voor jullie. Groetjes Caro

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik ben het wel met Sacha eens dat er teveel met je hoofd mee bezig zijn, een mogelijke zwangerschap kan blokkeren. Ik denk dat dit wel een veelvoorkomend "probleem" is. Maar goed, iets wat je zooooo graag wilt .. tja, dat laat je niet los, zeg maar! Heel menselijk. Maar toch schijnt de psyche op het lichaam te werken (zoals het ook andersom het geval is), wat kan leiden tot heel moeizaam zwanger worden.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Maar een innesteling vind toch pas 5 dagen a 6 dagen later plaats ? het is vrijdag op zaterdag gebeurd en het is vandaag pas dinsdag.. Ik probeer er echt niet aan te denken maar ik wordt snachts gew wakker met een harde buik joh.. echt bizar.. mijn buik is zoooo gespannen maar dat zijn allemaal symptonen die pas kunnen komen als je al je innesteling hebt gehad en dat kan toch echt niet bij mij.. Nog zoietss. Als ik ongesteld wordt dan heb ik soms een dikke vette onderhuidse puist op mijn neus of kin.. Ik weet ZEKER dat t mijn eisprong was.. en de dag erna meteen een rode plek op mijn neus.. die er nog steeds zit alleen niet wilt doorkomen als een puist.. Ik heb t gevoel alsof mijn lichaam veranderd mar dat kan helemaal niet als er nog geen HCG in mijn lichaam zit en geloof me ik zoek deze dingen echt niet bewust.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

En mijn afscheiding.. normaal heb ik dikke afscheiding na mijn eisprong tot aan mijn menstruatie.. Nu mijn afscheiding is wit en dun.. ik stond vanochtend op en zodra ik stond voelde ik het zo mijn slipje inlopen.. is dat ook niet raar ? ennogmaals ik weet zeker dat t mijn eisprong was

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

dan weet ik het ook niet meer het is best wel een oud boek zeker 26 jaar. ik denk dat je maar gewoon moet afwachten.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

als ik dit zo lees heb ik een beetje het gevoel dat je voor jezelf al ingevult heb dat je zwanger ben! probeer het los te laten want dat kan ook tegen werken. je zegt wel dat je er niet continu mee bezig bent maar zodra jij na ieder steekje of dingetje gelijk gaat klussen komt dat op mij anders over!! begrijp me niet verkeerd denk alleen maar met je mee!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hey Sacha, Ik bedoel niet dat ik niet dat ik niet bezig ben met zwanger worden, ik bedoel dat ik niet continue bezig hou tot aan mijn NOD of althans dat probeer en er zoals de vorige maand niet aan denk alleen heb ik nu last van dingen en de vorige maanden niet.. DAT bedoelde ik maar ik ben WEL bezig met zwanger worden.. De tijd tussen alles in is maar heel kort maar als je probeert heel lang en als ik mensen hun mening niet wilde dan had ik hier nooit wat gepost so feel free to say or think whatever you want hoor ;)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik begrijp idd dat jullie wel heel graag een kindje willen maar wat ik bedoel te zeggen is dat wanneer jij continu aant tellen en aant rekenen ben of het uitkomt met jou cyclus en wanneer het uitkomt dat het ook een soort kan blokkeren!! heb je het al geprobeerd met tempraturen? dat geeft meer duidelijkheid denk!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik weet niet hoe veel dagen het geleden is maar een paar dagen daar na kan het wel zijn dat je dat hebt en dat trekt dan ook weer weg. en dat zuurderige gevoel komt dan na een week weer terug en trekt weer weg zo blijft dat ongeveer tot na de drie maanden. bij mij te minste, nog maar ff af wachten en testje doen. succes

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden