anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 8 reacties

 
Het dames,

Ik heb gisteravond weer lesgegeven in de fitness. Toen ik de eerste oefening deed "schoot" de pijn ineens weer in mijn bekken. Ik heb de hele les afgemaakt. Maar het voelde precies zo aan als de bekkeninstabiliteit die ik tijdens de zwangerschap had, alleen nu had ik geen druk op mijn schaambeen, maar voornamelijk in mijn onderrug en buitenkant bekken en en trok door naar mijn benen en billen.
Ik vind het zo vreemd, want Steffie is al bijna 6 maanden en vanaf de bevalling had ik nergens last van. Wel af en toe een beetje last van mijn onderrug, maar dat had ik voor de zwangerschap ook.
IK kon gisteren haast niet meer lopen, bukken moest ik maar helemaal niet doen en de hele nacht en vandaag heb ik constant een vervelende pijn.
Komt dit bij iemand bekend voor zo lang na de bevalling ???

Liefs

Pagina 1, reactie 1 t/m 8 van totaal 8 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Haha wat is je facebook naam? Dan voeg ik jou toe, ik heb de anderen zelf toegevoegd (weet niet waarom ik zo onvindbaar ben :p) Via mijn lijst kun je de rest ook vinden dan!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Haha wat is je facebook naam? Dan voeg ik jou toe, ik heb de anderen zelf toegevoegd (weet niet waarom ik zo onvindbaar ben :p) Via mijn lijst kun je de rest ook vinden dan!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hey Jennefer, Ik zit maar te twijfelen of ik mijn echt naam wil geven, maar anders kom ik nooit verder met facebook hahahha. Je kunt mij vonden onder simmi, als het goed is kom ik bovenaan te staan, je ziet dan een foto van Steffie ;-) khoop dat het lukt liefs

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties. Ik ben heel erg aan het twijfelen om naar de fysio te gaan. Eigenlijk om meerdere redenen. 1. Ik heb al heel veel fysio begin van het jaar gehad dus ik ben bijna door mij hoeveelheid heen 2. Toen ik bij die specialist voor mijn bekken liep had ik het gevoel (nou ja het was ook zo) dat er meer geluld werd dan er iets werd gedaan. Ik wil gewoon gemasseerd worden of gekraakt en niet zitten kletsen hoe er mee om te gaan. Ik kreeg ook oefeningen mee waar ik eigenlijk weinig aan had omdat ik redelijk sportief en lenig ben. Bijv een knie naar mijn borst trekken, dat is gewoon een makkie en voel geen verbetering. Maar ik kan ook echt niet zo rond blijven lopen. Het doet echt zo'n pijn. Als ik trappen moet lopen voel ik gewoon dat alle energie uit mijn benen gezogen wordt, het kost me zoveel moeite. Bukken is ook vreselijk en liggen ook. Het doet namelijk ook pijn als ik ontspan, bijv liggen op bed. Komt dat bekend voor bij iemand? Liefs Oh ps ik heb facebook en wil jullie graag toevoegen (ik had jennefer al ooit eens geprobeerd te vinden, maar dat is vooralsnog niet gelukt haha) Hoe hebben jullie elkaar gevonden? :-)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Oh ik dacht dat ik de enige was! Ik heb het ook niet in mijn bekken maar zoals Jennefer in mijn rug, ik had ischias tijdens de zwangerschap, dus blijkbaar is het nog niet weg. Vooral als ik een stuk heb gelopen is het heel erg. Voor mij binnenkort ook maar de fysio....

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ethan is 6 maand en loop nog steeds bij de therapeut voor bekken instabiliteit en ik voel het nog steeds elke dag.. mijn advies neem een therapeut onder de arm want daar kom je niet van af door gewoon door te lopen

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Heb zelf geen last van mijn bekken maar Remco is overmorgen 5 maanden en ik heb nog steeds erge last van mijn rug. Denk idd dat je wat dromertje zegt, een therapeut onder de arm moet nemen, ik ga dit waarschijnlijk ook binnenkort doen :(

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hey hey, Ik heb het ook zo af en toe wanneer ik teveel gedaan heb.... Zoals vandaag, lange dag op het werk, dus ik loop weer wat slechter in de avond.... Blijft helaas zo, gaat niet meer over...Kan er wel weer voor naar de fysio, die masseert het dan weer wat losser! Succes er mee!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden