anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 17 reacties

 

ik ben nieuw op deze site ( forum ) maar heb een vraagje.

ik slik  de pil ( yaz 24+4 ) en ben hem afgelopen maand niet vergeten te slikken en ik moet  komende maandag eigenlijk ongesteld worden ( 31 oktober ).

Nu is het zo dat ik me afgelopen weekhelemaal niet fit voel. heb last van mijn onderbuik, zere borsten + tepels en krampen in mijn buik.
ikzelf zit eraan te denken dat ik misschien wel zwanger kan zijn!

nu heb ik gister een zwangerschapstest gedaan van predictor die je 4 dagen voordat je eigenlijk ongesteld moet worden kan testen.

Ik ben nu erg aan het twijfelen geraakt want het volgende is nu mijn 'probleem'/vraag
toen ik de test had gedaan verscheen gelijk het paars/roze streepje in het controle venster wat dus wil zeggen dat de test gelukt is.
nu is het zo dat er in het uitslagvenster een hele lichte roze streep staat, ik moet wel echt goed kijken maar hij staat er wel.

nu is mijn vraag: ben ik zwanger? en heeft het nut om morgen alweer een nieuwe vroege test van predictor te doen?
 

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 17 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

het kan idd zijn dat je zwanger bent, er staat niet voor niks een streepje. Ik zou wel nog een paar dagen wachten voordat je weer test. Ik geloof dat als je wel zwanger bent, dat dan het hcg gehalte met elke 2 dagen weer iets stijgt. suc6 iig!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

vanmorgen weer test gedaan en was negatief:

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

vandaar je zou dus om de zo veel tijd van pil moeten wisselen om beschermt te blijven. dat van vergeten, braken en diaree je minder goed beschermt was wist ik wel maar dat andere allemaal niet. dank je voor het andwoord

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

en... vandaag nog getest??

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi. nee vandaag nog niet getest! maar ben ook nog niet ongesteld! ga na mijn werk even testje halen en dan morgenvroeg testen. ik laat zo snel mogelijk iets weten,

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi allemaal,ben nieuw op deze site. Zes dagen geleden heb ik mijn laatste menstruatie dag gehad. Op een gegeven moment voelde ik gisteren iets lopen,dus ik naar de w.c toe. En er hing een doorzichtige slijm sliert. En die dagen ervoor had ik ook al last van afscheiding. Wat kan dit zijn? Heb geen last van nare reukjes of jeuk etc.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

pff net na mijn werk toch maar even andere zwngerschapstest gehaald en die gedaan. het was  een test van healty pharm maar nu ben ik nog in onzekerheid. de paars/roze streep in het controle venster verscheen meteen. nu staat er in het vierkante venster niet echt een paars roze streep maar een hele lichte lijn ( meer wit)! deze trekt niet weg maar blijft staan. normaal gesproken moet die lijn toch ook paars/roze zijn of niet? Kan het ook zijn dat dat een voorgedrukte lijn is die er altijd komt te staan? ( dit lijkt me wel onlogisch want dan gaat iedereen denken dat i zwanger is) en er staat ook niets over in de gebruiksaanwijziging.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

het kan zijn dat je nog niet genoeg hcg hormonen hebt waardoor het het licht weer geeft zal een paar dagen wachten en weer testen

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

En ochtendurine is altijd beter, meer geconcentreerd!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

succes en hopelijk is het echt zo.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden