anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 75 reacties

 

Hoi allemaal,

Ik zag deze er nog niet tussenstaan en ben erg benieuwd wie er allemaal bevallen in feb 2012.
Als het goed is komt de onze op 26 feb..  Hopelijk niet in maart.. dan hebben we al 13 verjaardagen! Die maand is al duurder dan de feestmaand december.


groetjes

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 75 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

13 verjaardagen in een maand!! jeetje dat is veel!! hoop idd niet voor je dat de kleine besluit in maart te komen dan!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hey, ik ben op 12 februari uitgerekend van een dochter! Wat leuk dit! Groetjes Eva

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ha Alana, Wat super dat het zo goed met je gaat! Mijn vrouw draagt ons kindje en ik ben degene die alles wat we ons afvragen opzoekt op dit forum :) Ik zeg inmiddels: "Ik heb nog geen verstand van kinderen, maar ik heb Google!" Vind het leuk om te schrijven met jou en anderen die ongeveer even ver zijn! Mijn vrouw voelt zich ook aardig goed, al is ze nog steeds wel moe na een drukke dag en voelt ze haar bekken en banden ook aardig. Het kindje doet het tot nu toe prima, we hebben haar al 6 keer mogen bewonderen, waarvan 3 keer ook in 3D, aangezien we proefkonijnen zijn bij het testen van nieuwe echo-apparatuur. Daar hebben we veel geluk mee! Aanstaande vrijdag hebben we de 'gewone' 20-weken echo. Willen jullie weten wat het wordt? Groetjes!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hey apekoppie Wat fijn dat jullie al zo vaak hebben mogen kijken! Ik heb de mijne nu 2x gezien. 1x met een inwendige echo, maar omdat ze toen nog niet konden zeggen hoe ver ik was kreeg ik er nog 1 met 10 weken. Nu moeten we wachten tot 10 oktober. Ik ben erg benieuwd of alles erop en eraan zit.. maar daar gaan we wel van uit. We hebben ook geen test gedaan op Down ofzo getest.. jullie wel? (als dit te persoonlijk is hoef je daar natuurlijk geen antwoord op te geven). Ik vind het leuk dat je hier mee alles opzoekt. Zo ben je mee betrokken :) Mijn vriend leest er niet zoveel over.... eigelijk niks.. Maar hij gelooft alles wat ik zeg:P Verder willen we wel weten wat het wordt.. in november krijgen we de 3d echo.. Ik ben zo benieuwd hoe ie eruit ziet!! Groetjes

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi! Wij verwachten ook een meisje, de uitgerekende datum is 11 februari. Alana en Eva, hoe gaat het met jullie zwangerschap? Groetjes Apekoppie

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hey apekoppie Hier gaat het nu super. Ik ben niet meer 24/7 ziek en zelfs al 2 kilo aangekomen! (viel ivm ziek zijn alleen maar af) Sinds ong. een week voel ik de baby bewegen! Helemaal geweldig dat gevoel! 10 oktober horen we of ik op een roze of een blauwe wolk zit. Heb je al de 20 weken echo gehad? Doe je ook een pretecho? Groetjes!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi, Wij verwachten 29 februari onze eerste. Op 17 oktober krijgen we te horen wat het wordt...ik kan niet wachten! Groetjes!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Alana, Wij hebben ook geen nekplooimeting of andere tests gedaan. Als het kindje Down zou hebben, zou dat voor ons geen reden zijn om abortus te plegen, dus had het voor ons geen meerwaarde. Hoe gaat het nu met jou? En met de andere Februari-mama's die meelezen? wij hebben vrijdag de 20 weken echo gehad. Ze lag te draaien, maar met veel moeite kon toch alles bekeken worden. En alles zag er goed uit! Dat was natuurlijk een hele geruststelling. En gisterochtend heb ik voor het eerst de kleine voelen schoppen, toen mijn hand op de buik van mijn vrouw lag. De placenta ligt voor, dus we moesten langer geduld hebben dan anderen voordat we leven voelden. Het was een heel speciaal gevoel. Kunnen jullie de kleine ook al voelen?i

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hey Hier gaat alles goed. Mijn vriend heeft gister voor het eerst de baby voelen schoppen.. Hij kon het wel eerder voelen, maar hij was steeds te laat Volgende week krijgen we de 20 weken echo. Wel spannend. K heb ook geen idee wat ik moet verwachten en hoelang het duurt enzo. Maar laat het allemaal wel over me heen komen. Sinds een aantal dagen is mijn vakantie afgelopen en dat merk ik erg goed! Voel fijn he als je de baby voelt !

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi, ik ben nieuw hier. Wat superleuk om te lezen allemaal! Wij verwachten 10 februarie 2012 ons tweede kindje. Tot nu toe gaat alles prima, voel me goed en krijg eindelijk een buikje;-) Onze dochter is 6 en ze is nu al zo trots, een echt klein moedertje!! Wij hebben op de echo twee weken geleden erg duidelijk kunnen zien wat het gaat worden haha. We krijgen er een mooi klein mannetje bij! Vind het zo ontzettend leuk allemaal. Nu wil ik niet klagen, maar wil eigenlijk alleen maar even weten of er misschien andere dames zijn die in deze periode ook veel last hebben van mentruatie-achtige buikpijnen? Ook regelamtig harde buiken. Ik wil me niet te ongerust maken, maar wij zijn begin dit jaar helaas een kindje verloren met 12 weken, dus ben iets minder ontspannen als ik zou willen. Verder wens ik iedereen een hele fijne zwangerschap toe en ik kom regelmatig even kijken hier. Groetjes Elvira

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden