anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 17 reacties

 
Hoi Allemaal,

Zoals ik jullie al bericht had is op maandag 20 juni om 24:00 mijn vliezen gebroken.
Ik kreeg om half 1 lichte weeen die om de 20 minuten kwamen, en dacht heerlijk zou ik nu voor de laatste keer normaal mogen bevallen. Ik en mijn vriend zijn samen lekker naar bed gegaan om toch nog proberen te slapen.
Ik kon helaas de slaap niet vatten en ben naar beneden gegaan om vervolgens maar mijn rust proberen te pakken heerlijk op de bank. De weeen bleven om de 20 min komen, uiteindelijk ben ik toch lekker in slaap gevallen en werd vervolgens om 5:15 wakker door een hele heftige wee. Ze begonnen ook nog eens om de 12 min te komen.
Half 9 maar de verloskundige gebeld. Rond 10 uur half namen de weeen weer af zodra ik ging zitten. 
Aangezien ik dit ook had gehad bij mijn vorige 2 dames begon ik hem toch te knijpen. Want eenmaal weg betekend bij mij niet meer terug komen. Ik zag het al weer helemaal voor me weeen opwekkers die niet te doen zijn enz.

Op verzoek van de VK gaan douchen dochterlief aan oma mee gegeven en zelf dexter gaan kijken en daarna heerlijk op bed gaan ligen. En waarrempel de de weeen kwamen terug en pijnlijk ook nog eens. Bij gehouden en om de 12 min toen om de 9 en zo ineens om de 6 min die echt heftig waren maar toch wel te doen.

Half 5 kwam de VK weer om te zien hoe het was. Omdat mijn vorige 2 heel moeilijk op gang kwamen gingen we er nu ook eenbeetje vanuit dat ik rond 2 cm zou zitten. Me vriend en ik zouden dan ook lekker nog een patatje bestellen zodra ze weg zou zijn. Nou tot ieder verbazing zat ik niet op 2 cm maar op al 5 dus op naar het ziekenhuis. Eerst nog even patat gehaald en in het ziekenhuis op gegeten tussen de weeen door.

Om half 7 kwamen de weeen aan 1 stuk door en had geen pauze meer. 2 over half 9 is dan ook ons meisje gebroren. Wel had ik weer behoorlijke bloedverlies waardoor ik aan het infuus moest en hellaas moest blijven.
De volgende dag mocht ik weer naar huis heerlijk.

Deze bevalling is voor mij super mee gevallen ondanks de 20 uur. Deze bevalling zou ik zo weer over doen.


Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 17 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik ben weer terug. Tijdje tussenuit geweest!!! Maar van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter en zusje. Wat fijn dat de bevalling wel mee viel. Geniet ervan!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Allemaal, Nou Lisa is nu al weer een paar dagen oud en wat is ze al weer veranderd, tjee dat gaat snel. De eerste dagen waren behoorlijk wennen met zon hummeltje en 2 andere kids. Haar zusjes vinden het wel super zon baby, een geknuffel hier.  Vandaag is ook al haar stompje ( navel) er afgevallen lekker snel en dat vind ik dus heerlijk. Ja ik vind zon stompje een beetje eng. Lisa wil ook al de hele wereld bewonderen dus koppie tilt ze al vaak op. Morgen komen ze voor het hiel prikje vind het altijd zo zielig.  Ja ik kan niet anders zeggen dan dat ze het heel goed doet. Ze heeft 1 nacht met mustje geslapen en helemaal geen kruiken ben super trots op der.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ahh lekker dat het zo goed met haar gaat! En hoe gaat het met mama? ;)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Gefeliciteerd wauw 3 meisjes! Leuk hoor en mat een leuke namen haar 2e naam is mijn meisje dr 1e naam! Ga lekker rusten en vooral genieten van je gezinnetje!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hey hey! Gefeliciteerd met jullie meid! Prachtige naam hoor! Geniet er lekker van... Liefs...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Gefeliciteerd! Ik wilde gewoon vandaag tijd maken om even te checken hoe het bij de graafjes was...  Maar 20 uur bevallen klinkt voor mij als een eeuwigheid... maar ja, die paar uurtjes bij mij was ook wel uitzonderlijk...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Gefeliciteerd met de kleine dame, nu lekker gaan genieten!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties. Het gaat redelijk hier. Lisa doet het goed nog wel last van het vele vruchtwater wat ze binnen heeft gekregen. Mama heeft veel last van naweeen maar dat schijnt normaal te zijn bij een 3e. Zometeen mag ze lekker in bad. gr

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

gefeliciteerd!! :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Van harte Gefeliciteerd met jullie dochter!!!! en wat een ontzettende mooie naam zo heet onze dochter ook :) Fijn dat deze bevalling meeviel :) Geniet lekker van elkaar!! Groetjes, Danielle

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden