anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 5 reacties

 
Hallo allemaal,

Ik ben nu bijna 7 weken zwanger maar heb bijna geen kwaaltjes. Ik heb alleen hele gevoelige borsten en soms ben ik moe maar ik ben helemaal niet misselijk. Vriendinnen van mij die ook rond de 6 weken zwanger waren hingen al voortdurend boven het toilet.

Ik weet dat ik hier blij mee moet zijn maar toch maak ik me een beetje zorgen. Ik heb pas volgende week vrijdag een afspraak bij de verloskundige alleen dat duurt nog zo lang!!

Heeft iemand dit ook gehad en zat het toch goed??

Groetjes Gina

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo, ik ben nu 13 weken zwanger en heb ook helemaal geen last gehad van misselijkheid. Ik had wel al snel gevoelige borsten en was in het begin ook heel erg moe. Op de echo ziet alles er perfect uit. Ik denk dat we gewoon geluk hebben en geen zorgen moeten maken!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hi, ik had ook nergens last van en kwam er daardoor ook pas achter toen ik 13 weken zwanger was had wel gevoelige borsten en was moe, maar dacht dat de vermoeidheid door de verbouwing kwam ik slikte de pil en werd gewoon ongesteld op de laaste x na en had voor de zekerheid toen een test gedaan geniet er dus van dat je geen nare kwalen hebt al snap ik wel heel goed dat je je zorgen maakt. luister goed naar je lichaam en inderdaad pas zorgen maken als je bloed verliest of hevige buikpijn hebt.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Gina, Wat fijn dat je geen last hebt van kwaaltjes. Het verschilt echt van vrouw tot vrouw. Gelukkig ben ik zelf ook niet erg misselijk geweest en met de baby gaat het heel goed. Probeer gewoon te genieten van het feit dat je je goed voelt! Groetjes, Maaike

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik had lekker nergens last van in het begin, heb maar 1x BIJNA overgegeven! Verder nergens last van gehad, en mijn zoontje is het bewijs dat het goed gegaan is haha! Ik kreeg pas kwalen in het tweede trimester. En dat was meer vanwege het gewicht van de buik enz. Succes en gefeliciteerd

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Gina, Dat je op dit moment geen kwaaltjes hebt hoeft niet te beteken dat er wat is. Snap dat je je zorgen maakt maar zolang je geen bloed verlies hebt of pijn in je buik zou ik me geen zorgen maken. Er kan natuurlijk altijd wat zijn ook als je wel heel veel kwalen hebt. Probeer te genieten echt. gr

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden