anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 13 reacties

 
Hi

Toen ik wou gaan plassen zag ik dat er wat bloed in mijn ondergoed zat ik heb sinds ik weet dat ik zwanger ben nog geen druppel bloed verloren,  de kleur was wel wat donkerder dan ''normaal'' bloed, maar ik ga me natuurlijk gelijk heeel veeel zorgen maken. Ik heb nergens last van, geen buikpijn ofzo. Kan het nog innestelings bloed zijn? Of een gesprongen bloedvaatje? Ik ga niet meer googelen, dan krijg ik alleen maar van die nare verhalen te zien.
Ik krijg maandag weer een echo, maar die gaat nu erg lang duren :(
Ik hoop dat jullie me toch een beetje gerust kunnen stellen.

Denise

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 13 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nou goed dat je hebt gebeld hoor :) Op naar de echo van maandag 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hee meis, heb je vlak ervoor seks gehad? Omdat alles wat gevoeliger is kan er eerder een bloedvaatje springen! Bloedingen tijdens een zwangerschap hoeft niet erg te zijn. Was het helder bloed (ik zou dan denken aan wondje van het scheren/bloedvaatje gesprongen). Mocht je echt twijfelen, bel dan je VK. Misschien kan zij je geruststellen! Liefs bloemetje

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hoi meisie als je het niet vertrouwd gelijk de vk bellen die zullen je dan eerdre laten komen voor een echo. Dat is vaak de enigen manier om  jezelf gerust te stellen. Ik heb het ook gehad wat bloed verliez en heb gelijk gebeld en ze hebben gelijk een echo gemaakt en toen ik zag dat alles goed was was ik gerust gesteld. Bij mij is mijn baarmoedermond wat gevoeliger en daar kwam bij mij het bloed vandaan het hoeft dus echt niet vervelends te betekenen. Dat je geen pijn in je buik hebt is ook een goed teken. xxx an

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nee, ik heb geen seks gehad. Wel ben ik gister naar de wc geweest waar ik heel veel last van heb omdat ik soms heel moeilijk naar de wc kan gaan. Dat gaat dan ook erg moeizaam soms, kan het ook zijn dat ik net teveel druk heb gezet waardoor er iets gesprongen is van binnen? En ik loop niet bij de VK maar in het ziekenhuis omdat ik zwanger ben van een tweeling. Ik wou gister eigenlijk naar het ziekenhuis gaan, maar mijn vriend zij dat ik me niet te druk moet maken en  het vast wel goed zit daar beneden. Ik maak me gewoon heeel snel zorgen. Misschien is het ook wel niks :) Maar jullie reacties stellen me wel wat gerust! Bedankt

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Door hard persen kan het zijn dat er iets geknapt is!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Laten we daar dan maar vanuit gaan Ik weet wel dat ik dat niet meer moet doen.. Ik wacht geduldig mijn echo af, en dan hoop ik maar dat alles goed zit! Bedankt voor jullie reacties!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

heyhey, Door hart te persen kan er inderdaad iets knappen, maar als jet het niet vertouwd zou ik gewoon je gynacoloog bellen hoor. Al denk ik dat het een goed teken is dat je geen buikpijn hebt. Even een tip voor als je moeilijk naar de wc kan. Probeer alleen te persen terwijl je inademt. Tis even oefenen, maar je krijgt minder snel last van aambeien en het helpt je straks ook bij je bevalling.  

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

heb je ook buikpijn na het plassen? Dan kan het ook op een blaasontsteking duiden... Is het nu weg? Als je het niet vertrouwd gewoon bellen! Beter 10x teveel bellen dan 1x te weinig..

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nee, gelukkig geen pijn met plassen. Ik heb ook niet meer gebloed naar gisteravond, en ook nog steeds geen buikpijn gehad ofzo! Wel is mijn afscheiding wat anders van kleur, maar dat is denk ik nog van het bloed van gister. En moet het als het goed is weer witter worden. Maar dat hou ik nu natuurlijk ergg goed in de gaten allemaal. :D Ik kan wel bellen, maar ik heb nog geen vaste GYN  ik heb 12 juli mijn eerste afspraak pas met de GYN. dus ik kan wel naar het ZH bellen maar zou dan niet weten waar naar toe, of naar wie. Ik ben in staat mijn vriend mee te slepen naar de eerste hulp, maar dat vind ik dan gelijk weer wat overdreven, of zou ik dat gewoon kunnen doen? Ik vind dat zo raar. Maandag is nu nog heeel ver weg. :(

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

je kan wel gewoon bellen naar het zh, ze zullen je daar wel doorverbinden met de juiste persoon of je verder helpen, wat je het beste nu kan doen. als je het niet vertrouwd, echt gewoon bellen hoor ookal heb je nog geen vaste gyn.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden