anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 8 reacties

 
Hallo, ik heb sinds een week alle kwaaltjes van zwangerschap. nou slik ik normaal gesproken altijd de pil door, dus nu ook gwn gedaan. Ik durfde geen test en wachten wel of in ongesteld moet worden ja of nee. Nou heb ik afgelopen vrijdag mijn laatste pil in genomen. Sinds gister avond last van bruin bloed gehad, en niet veel. sinds vanochtend is het veel roder, maar ik bloed niet zo veel als ik normaal zou doen tijdens me menstruatie. heb ook niet egt last van krampen of buikpijn.... Ik ga er van uit dat ik zwanger was, of ben.. ik heb uitgerekend, ik zou nu rond de 6-7-8 weken zitten zeg maar,,, is dat normaal dat je kan bloeden,..ook helder bloed maar weinig.. iemand met die dit herkend?? help help help, Debbie.

Pagina 1, reactie 1 t/m 8 van totaal 8 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Alleen een test kan je uitsluistel geven! Maar als je de pil altijd doorslikt, is het lastig te zeggen vanaf wanneer je dan zwanger bent. Praat erover met je vriend dat je graag een kindje wilt.. Wat zijn angst is of wat hem tegenhoudt? Laat je ons weten hoe het verder gaat? Succes!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

zolang jij niet durf te testen heb je voorlopig nog geen uitsluitsel! waarom durf je niet te testen? bang voor de waarheid? en wil je het dan wel of niet?  misschien isa je cyclus van slag omdat je hem altijd door slikt! ik zou beginnen met een test 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

wat een snelle reactie egt super... ja bang dat het negatief is....wil zo graag een kindje maar mijn man nog niet. Ben gwn aan de pil dus de kans dat het zo is is heel klein, maar tog hoop ik elke keer. nee, heb een hele vaste en normaale cyclus voor mij doen. heb nu een maandverbandje in, een paar kleine drupels en ook bij het plassen, normaal is het al helemaal vol zeg maar...hihih sorry voor de omschrijving. heeft een test wel zin als ik tog bloed zeg maar? groetjes!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ja ik denk van wel. test reageert op je hormonen en niet op bloed. zou gewoon ff testen dan ben je uit die onzekerheid. je zelf gek maken heeft ook geen zin en als je zo graag een kindje wil praat gewoon ff met je man en maak hem goed duidelijk dat dit het aller aller liefst is wat je wil. mannen houden nu eenmal van duidelijkheid halve hints hebben ze niet aan. succes

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ahahah ja das waar, nou dan ga ik er maar 1 kopen...kan ik dan btr wachten tot morgen ochtend of gewoon gelijk nu?? groetjes!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

wat je zelf het prettigs vind lijkt me  als je eigelijk niet meer kan wachten zou ik het meteen doen. als je zegt ik moet eerst nog moet verzamelen zou ik het doen als ik zo ver ben.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi, Je gebruiklt de pil gewoon. Neem je hem ookgelijkmatig in zelfde tijdstippen ect. ZOja dan is de kans klein dat je zwanger bent, maar bij een niet regelmatiggebruik van de pil kun je zwanger worden. En dan kan het beetje bruinbloedverlies een innestelingsbloeding zijn. Gewoon testen en je hoeft niet percee te wachten tot morgen vroeg. Gr

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik zou idd gewoon zsm testen dan weet je waar je aan toe bent! Wel lastog dat je vriend nog niet wil! Maar soms is dat gewoon met mannen hoor die hebben wel eens een zetje nodig! Bang voor vrijheid e.d. Ik hoop voor jou op een positiefe uitslag en laat je het even weten??!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden