anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 6 reacties

 
ten eerst weet ik dat sommig die een minder leuk/gemakkelijk onderwerp vinden van daar dat ik het al in de onderwerp plaats... zo kan je zelf besluiten we of niet mee te lezen... vrijdag moet Falko voor het laats zijn medicijnen snacht (rond 4 uur)... normaal voed ik hem dan weer in slaap... rond 20 uur geeft ik de een borst voor de laats en rond 22 uur de ander... dan gaan we allemaal slapen... Falko word dan rond 4 uur onrustig... en daar word ik dan waker van en geef ik hem zijn medicijnen en een voeding, met de borst van 20 uur die heeft dan ongeveer 8 uur niks meer gedaan... dan zich zelf vullen... en ergens rond 6 uur war die weer wakker en geeft ik dan de ander borst en staat we meestal op... nu is het zo dat om 4 uur maar ook om 6 uur de borst die ik dan wil geven helemaal vol is... en onder spanning is en zelf licht pijnlijk is... nu merk ik steeds vaker dat als in niet maten reageer op Falko dat die zelf verder gaat slapen... na vrijdag kan die dan ook zonder dat ik na moet denken over zijn medicijnen... allen ben ik bang dat ik dan wel heel veel last ga krijgen van mijn borsten... ik vind de nachtlijkvoeding wel super maar als die door wil slapen dan zal dat wel het beste zijn voor hem... Falko krijgt elke voeding maar een borst... en die krijg die dan ook nog niet eens leeg... overdag spuit de melk er soms al uit en gaat ze uit zich zelf al lekker maar als ze helemaal vol zijn is dat allen maar erger... mijn vragen is... hebben meer mensen hier last van? en zo ja... wat hebben jullie als oplossing gevonden of moet ik er gewoon aan wennen...?

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

nu dat we van de medicijnen af zijn... moet ik nog wel snacht naar de wc... maar falko heeft van nacht 7,5 uur achter elkaar geslapen... rond 10 uur voor de laatst gevoed en toen om 10 voor 6 werd ik pas wakker gemaakt door hem... moest wel echt 2 keer kijken naar de klok!!! na ongeveer een half uur is die weer in slaap gevallen en heeft tot 10 voor 9 geslapen.... toen ben ik er maar uit gegaan en nu ligt hij weer heerlijk in de draagdoek te slapen!!! mijn boorsten zijn ondertussen wel helemaal gewende... gelukkig wel!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

mijn bosten kunnen nu inderdaat beter tegen de langer worden nachten.... heb falko na 7 uur moeten wekken voor zijn medicijn.... nog maar een nacht.... en dan gaan we zien hoe lang die door slaapt!!!! ben benieuwde

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Mijn borsten zijn s'nacht ook veel voller en harder maar ik merk dat mijn borsten nu wel meer zijn gewend aan het feit dat ze s'nachts langer door slaapt. meestal heeft ze de eerst 2 a 3 voedingen ook genoeg aan 1 borst en daarna wil ze allebei. Maar ik weet dat ik het eerst ook niet prettig vond dat ze door sliep voor mijn borsten en dat ik dan vaak wakker werd met een nat t-shirt van het lekken

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

bedankt voor jullie reaties... ik ga de tijd gewoon de tijd gunnen en er van uit gaan dat de natuur het van zelf oplost!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik durf je geen antwoord te geven want ik heb echt niet zoveel verstand van borstvoeding. Misschien moet je eens kijken of er een lactatiekundige bij jou in de buurt is kan je ook naar vragen bij het cb trouwens, zij weten wel waar je een lactatiekundige bij jou in de buurt kunt vinden. En misschien heb je hier wat aan  http://www.borstvoeding.com/  en bij deze hebben ze ook een forum  http://www.borstvoedingnatuurlijk.nl/    Ik hoop dat je er iets aan hebt, succes 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Dat is heel normaal.. Stuwing kan gewoon echt pijnelijk zijn.. In de loop van de tijd zal het overdag minder worden maar de nacht zal altijd minder prettig zijn als hij door slaapt omdat er dan zo veel tijd tussen zit dat je borst alles opslaat word dat ze veel zullen ze gaan lekken.. Je zult ook merken dat zodra de voeding op peil is dat het minder is maar zodra ze maar een dag vaker komen dan merk je dat direct..

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden